Fijne Koningsdag!
20% KORTING op alles | Plus gratis bezorging bij een bestelling vanaf €70

Vitamine Code Raw Eén voor Vrouwen - 75 capsules

EUR 35.59

€44,49

€35,59

Bespaar: €8,90

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Dit product is afkomstig uit de VS en wordt verzonden vanuit de VS. Belastingen en heffingen zijn in de prijs inbegrepen.

20% KORTING

20% KORTING op alles (behalve Microbioom Once Daily Vrouwen - 30 capsules, Microbioom Once Daily Mannen - 30 capsules). Kortingen worden automatisch toegepast op de aanbevolen verkoopprijs.
SHOP NU

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Aanbevolen voor u

Klantenrecensies

Overall Rating : 5.0 / 5 (6 Beoordelingen)
  • 6 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Bekijk alle recensies
 

Beste reviews

Laat een recensie achter om andere klanten te helpen met hun aankoop, en ontvang €10 tegoed dat je kunt gebruiken bij het plaatsen van jouw volgende bestelling.

Krediet wordt alleen gecrediteerd als je jouw bestelling via de Garden of Life NL website hebt geplaatst. Het tegoed wordt aan het einde van elke maand op jouw account bijgeschreven. Het maximale bedrag dat kan worden bijgeschreven is €10 per maand.

Waarschuwing: opmerkingen in een andere taal dan Nederlands of Engels, evenals opmerkingen van 1-5 woorden worden niet geaccepteerd.

Waar beoordelingen verwijzen naar voedselproducten, kunnen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Garden of Life.

Zeer tevreden

Ik slik deze vitamine al sinds 2015 en voel me veel beter sindsdien. Heel fijn dat er geen onnodige vulstoffen e.d inzitten en de inhoud biologisch is. Ook zit er geen jodium in deze multivitamine en dat is in mijn geval met m’n schildklieraandoening erg prettig. Voor mij geen andere multi dan deze!

Had je iets aan deze beoordeling?

Erg goed

Dit is mijn eerste vitamine product van Garden of Life en het bevalt mij erg goed. Capsule heeft wel een smaak en geur, maar dat vind ik niet erg. Belangrijk is dat ik zo puur natuurlijk product inneem.

Had je iets aan deze beoordeling?

Blij mee

Ik heb deze al meerdere keren besteld. Hoge kwaliteit multi vitamine. Deze is niet synthetisch zoals de meeste op de markt, maar uit groeten en fruit gehaald, dus natural. Top!

Had je iets aan deze beoordeling?

Complete natuurlijke multivitamine

Hele fijne multivitamine, compleet en op natuurlijke basis waardoor het goed opneembaar is. Ik heb verschillende multivitamines geprobeerd maar kom steeds weer terug bij deze. Prettig dat je er maar een per dag hoeft te nemen.

Had je iets aan deze beoordeling?

De beste multivitamine

Wat een fijne multivitamine. Het is natuurlijk, veganistisch en je hebt er maar één van nodig per dag. Tot nu toe zijn dit de beste vitamine die ik heb kunnen vinden.  

Had je iets aan deze beoordeling?

Meer energie

Sinds ik deze capsules neem, heb ik overdag meer energie en merk ik verbetering aan mijn huid. Had twee potten besteld en heb er een cadeau gedaan aan mijn dochter die hier ook baat bij heeft. Zij is recentelijk geopereerd en haar wondgenezing is opmerkelijk snel gegaan. Ik ben enthousiast!

Had je iets aan deze beoordeling?