Veel gestelde vragen

Kies Een Onderwerp

  Algemene vragen

  Wanneer we zeggen dat al onze producten rechtstreeks van de boerderij op jouw tafel terechtkomen, menen we dat ook. Daarom worden al onze bestellingen rechtstreeks verzonden vanuit de Verenigde Staten, waar onze ingrediënten afkomstig zijn van een traceerbaar netwerk van boerderijen die we hebben gekozen om hun biologische zuiverheid. Aangezien we onze samenwerking met producenten die we kunnen vertrouwen voorop stellen, is de bezorgperiode gemiddeld zo'n zeven tot negen werkdagen.

  We zijn een Amerikaans bedrijf en hadden als doel onze biologische, traceerbare producten ook in het buitenland aan te bieden, zodat meer klanten ervan kunnen genieten.


  Over het algemeen kunnen al onze producten tegelijk worden gebruikt aangezien ze elkaar niet beïnvloeden. Gezondheidsbehoeften variëren echter per persoon. We raden je dan ook aan om de combinatie van producten die je van plan bent te gebruiken altijd eerst met je huisarts te bespreken.

  We zijn trots dat al onze producten gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat de textuur, kleur, smaak en geur van de producten per productieronde kunnen verschillen. Ingrediënten die in de zomermaanden zijn geoogst, kunnen qua textuur en smaak heel anders zijn dan de ingrediënten die in de herfst worden geoogst. Dit kan de smaak, kleur en geur van een product kan beïnvloeden, maar nooit de kwaliteit.

  Tenzij een product speciaal is ontworpen voor kinderen, mag het alleen worden gebruikt door personen van 18 jaar en ouder. Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat onze ingrediënten schadelijk zijn voor kinderen, raden we altijd aan om het gebruik van tevoren met je huisarts te bespreken. Je huisarts kan je het best adviseren over de individuele behoeften van je kind.

  Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat de ingrediënten in onze producten schadelijk zijn voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raden we je altijd aan je huisarts of verloskundige te raadplegen voordat je een Garden of Life-product gebruikt.

  Onze biologische eiwitpoeders zijn verpakt op basis van gewicht in plaats van volume. Tijdens het transport kan enige bezinking optreden. Als de eiwitpoedercontainer die je ontvangt halfvol lijkt, raden we je aan de verpakking te wegen. Als het gewicht onjuist is, kun je inloggen op jouw account en contact opnemen met onze klantenservice.

  Het gebruik van supplementen kan leiden tot een verandering in de kleur van je urine, evenals een verandering in de stoelgang. In water oplosbare vitamines zoals vitamine B1, B2, B3, B5 B6, B12, C, foliumzuur en biotine worden elke dag uit het lichaam gespoeld nadat het lichaam heeft opgenomen wat het nodig heeft. Dit is een normaal proces, maar raadpleeg je huisarts als je je zorgen maakt.

  Eiwitten

  Optimale werking van onze eiwitpoeders vindt plaats bij 'RAW'-temperaturen. De productietemperatuur is 46 °C. De enzymen en eiwitten die we gebruiken, kunnen denatureren bij temperaturen boven de 47 °C. Dergelijke hogere temperaturen hebben als gevolg dat de eiwitstructuur verandert. Bakken met onze eiwitpoeders kan echter geen kwaad. De aminozuren kunnen nog steeds door het lichaam worden opgenomen. Houd er wel rekening mee dat er tijdens het verwarmingsproces andere voedingsstoffen verloren kunnen gaan. Als zodanig raden we aan om onze Raw Organic Eiwit te gebruiken wanneer je bakt, aangezien het geen aanvullende ingrediënten bevat. Onze andere eiwitten (All-in-One, Raw Fit en het Sport-assortiment) komen het best tot hun recht in combinatie met eten en drinken op een lagere temperatuur.

  Raw Organic Eiwit van Garden of Life is een plantaardig eiwit dat is gemaakt met 13 rauwe gekiemde eiwitten die 22 gram eiwitten leveren. Het product is voorzien van de keurmerken USDA Certified Organic en Non-GMO Project Verified. Het product bevat alle essentiële aminozuren die nodig zijn om spieren op te bouwen, evenals vet oplosbare vitamines, microbiomen, probiotica en enzymen van onbewerkt voedsel. Raw Organic is een heerlijke, veelzijdige, plantaardige keuze en is ideaal om jouw dieet een eiwitboost te geven.

  RAW Organic Meal is ontworpen als complete en evenwichtige maaltijdvervanger. Met slechts 120 calorieën per portie zit deze shake boordevol met 20 gram pure, biologische en plantaardige eiwitten, 44 superfoods en 21 vitamines uit onbewerkt voedsel. Bovendien is dit product suikerarm. Geeft een vol gevoel en ondersteunt een gezond gewicht. Raw Organic Meal is een heerlijke optie voor onderweg en bevat een ongelooflijke hoge voedingswaarde. Met deze shake voel je je verzadigd, houd je je gewicht op het juiste niveau en voel je je geweldig.

  Voor onze Raw Organic Eiwitten en Groenten hebben we de kracht van pure biologische eiwitten gecombineerd met voedingsrijke, biologische groenten! Dit is een geweldige keuze voor degenen die al een eiwitpoeder gebruiken en toch nog wat extra groenten en fruit aan hun dieet willen toevoegen. Toch is dit product niet zo uitgebreid als onze Raw Organic Meal Alles-In-Eén-Shake.

  Raw Organic Fit is een biologisch, rauw, plantaardig, veganistisch en eiwitrijk poeder met de keurmerken USDA Organic en Non-GMO Project Verified. Dit product is speciaal ontworpen om jou te helpen afvallen. Het product verschilt van andere eiwitten omdat het verschillende aanvullende ingrediënten met klinisch bewezen werkzaamheid bevat, waaronder Svetol® groene koffiebonenextract, biologische ashwagandha-extract, chroom afkomstig van rauw voedsel en biologische kaneel om je te helpen vet te verbranden, een gezonde bloedsuikerspiegel te behouden, een energieboost te krijgen én af te vallen. Dit is geen complete maaltijd.

  Keto-assortiment: Onze Keto-producten zijn speciaal ontwikkeld om iedereen te helpen die ketose willen ondergaan of een koolhydraatarm dieet willen volgen.

  Sportassortiment: Onze Sport Organic plantaardig eiwit- en Sport weiwit-reeksen zijn speciaal ontworpen voor professionele sporters of mannen en vrouwen die intensieve trainingsprogramma's volgen. Presteer nog beter met deze eiwitrijke poeders. Deze producten bevatten gestandaardiseerde hoeveelheden BCAA's. Onze Sport Organic plantaardig eiwit is niet alleen voorzien van de keurmerken Certified USDA Organic en Non-GMO Project Verified, maar draagt bovendien de keurmerken NSF Certified for Sport en Informed-Choice for Sport Certified. Dit houdt in dat het product geen verboden atletische stoffen bevat, en uitsluitend hele, pure voedingsstoffen.

  Onze biologische eiwitpoeders zijn verpakt op basis van gewicht in plaats van volume. Tijdens het transport kan enige bezinking optreden. Als de eiwitpoedercontainer die je ontvangt halfvol lijkt, raden we je aan de verpakking te wegen. Als het gewicht onjuist is, kun je inloggen op jouw account en contact opnemen met onze klantenservice.

  Microbiomen

  Dr. Formulated Kids is ontworpen voor kinderen van vier jaar en ouder. Hoewel we geen aanwijzingen hebben dat er ingrediënten in het product zitten die schadelijk zouden zijn voor kinderen jonger dan vier jaar, raden we je aan om eerst je huisarts te raadplegen voordat je een van onze producten aan een kind geeft. Je huisarts kan je het best adviseren over de individuele behoeften van je kind.

  Daarnaast raden we je aan om de kauwtabletten fijn te stampen en toe te voegen aan eten naar keuze, zoals yoghurt, appelmoes of een drankje, aangezien de kauwtabletten verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor jonge kinderen.

  Gebruiksadvies: één kauwtablet mag dagelijks onder toezicht van een volwassene worden ingenomen.

  Primal Defense ULTRA levert meer microbiomen op basis van het kiemgetal dan Primal Defense. Primal Defense ULTRA levert vijftien miljard microbioomcellen per dag op basis van drie capsules per dag (met een kiemgetal van vijf miljard per capsule). Primal Defense levert daarentegen een kiemgetal van één miljard per capsule.

  Primal Defense ULTRA bevat bovendien saccharomyces boulardii, een sterk micro-organisme dat de integriteit van het darmepitheel, de frontlinie in de darmen wat betreft het afweersysteem van het lichaam, voedt en ondersteunt, in combinatie met een unieke mix van de microbiomen lactobacillus en bifidobacterium, die de normale darmfunctie ondersteunen en het immuunsysteem versterken. Primal Defense bevat geen saccharomyces boulardii.

  We zijn er trots op dat onze gehele Dr. Formulated microbiomenassortiment het keurmerk Non-GMO Project Verified draagt.

  Het is onze missie om buitengewone gezondheid mogelijk te maken. We kunnen onze klanten helpen deze missie te bereiken door hen de puurste, hoogwaardige producten zonder ggo's te bieden. Dat onze producten voorzien zijn van het keurmerk Non-GMO Project is essentieel voor het bereiken van deze missie.

  Mykind

  De mykind Organics Vitamine C Spray is geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder. De mykind Organics Vitamine D3 Spray en de mykind Organics Vitamine B12 Sprays zijn echter niet bedoeld voor kinderen.

  Hoewel we geen aanwijzingen hebben dat de ingrediënten schadelijk zijn voor kinderen, raden we je aan je huisarts te raadplegen voordat je een van onze producten aan een kind geeft. Jouw huisarts kan je het best adviseren of het gebruik van dit product aansluit op de individuele gezondheidsbehoeften van jouw kind.

  • mykind Organics Vitamine C Spray - spray vijf keer per dag
  • mykind Organics Vitamine D3 Spray - spray één keer per dag
  • mykind Organics Vitamine B12 Spray - spray één keer per dag

  Ja, ze kunnen worden toegevoegd aan verschillende voedingsmiddelen, waaronder smoothies, yoghurt, appelmoes en andere soorten voeding. Houd er rekening mee dat een bepaald vitaminegehalte verloren gaat als de spray boven de 47 °C wordt verwarmd. We raden dan ook de spray te gebruiken in combinatie met voedsel op lage temperatuur.

  Aangezien vitamine B12 alleen uit dierlijke bronnen komt en er geen plantaardige bron van vitamine B12 bestaat, moesten we een manier ontwikkelen om een pure bron van methylcobalamine te produceren die geschikt is voor veganisten. Het is ons gelukt om methylcobalamine te produceren door middel van bacteriële fermentatie van bieten en betaïne met het keurmerk Non-GMO Project Verified. De geproduceerde methylcobalamine wordt vervolgens gebruikt als startpunt en wordt, gebruikmakend van het groeiproces, verder gekweekt met gist (saccharomyces cerevisiae). Dit resulteert in een pure vorm van methylcobalamine B12, evenals een breed scala aan natuurlijke cofactoren.

  Al onze mykind-producten zijn afkomstig van biologische boerderijen. Daar worden de gewassen gerijpt, met de hand geplukt en vervolgens in kleine vrachtwagens geladen. Vervolgens wordt de oogst binnen dertig minuten afgeleverd bij de extractiefaciliteit.

  Het gepatenteerde Fresh Extraction™-proces dat we gebruiken, creëert een fijne concentratie van de voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in elk plantaardig ingrediënt. Dit proces bestaat uit drie eenvoudige stappen:

  1. Waterextractie - hiervoor worden geen oplosmiddelen of alcohol gebruikt

  2. Concentratie

  3. Scheiding en superconcentratie (verwijderen van suikers en andere macronutriënten, evenals water)

  Volgend op het meervoudig gepatenteerde Fresh Extraction™-proces worden de biologische producten binnen 24 uur na de oogst omgezet in een uitermate geconcentreerd poeder, gestandaardiseerd voor vitamine- en mineraalgehalte. Er wordt nooit gebruikgemaakt van draagstoffen, noch is er sprake van fermentatie. Er worden geen ingrediënten toegevoegd, zeker geen geïsoleerde vitamines. Het gesproeidroogde product bestaat volledig uit biologisch geëxtraheerd fruit- en kruidenpoeder.

  Vitamin Code

  We raden je aan onze Vitamine Code RAW prenatale vitamine de hele dag door te nemen om ervoor te zorgen dat je de hele dag door bent voorzien van de juiste voedingsstoffen. We raden aan één capsule bij het ontbijt in te nemen, één capsule bij de lunch en één capsule bij het avondeten. Wanneer je echter een capsule vergeet, is het niet erg om alle drie de capsules tegelijkertijd in te nemen.

  We raden mannen aan om vier capsules van Vitamin Code voor mannen per dag in te nemen. Bij Vitamin Code RAW One wordt aanbevolen om dagelijks slechts één capsule te nemen. Dit houdt in dat onze Vitamin Code Multivitamine-formules uitgebreider zijn dan onze RAW One-formules.

  We kunnen meer voedingsstoffen in vier capsules verwerken dan in slechts één capsule. Vitamin Code Multi-formule bevat hogere niveaus van de meeste voedingsstoffen dan onze RAW One-formules. Onze Vitamin Code Multi-formule bevat tevens meer fruit, groenten, microbiomen en enzymmengsels dan RAW One.

  Het poeder in onze Vitamin Code-capsules kan met water worden gemengd. Houd er rekening mee dat het product van kleur zal veranderen zodra het aan water wordt toegevoegd.

  Andere Supplementen

  e kopen ons collageen momenteel in bij kleine boerderijen in Duitsland. We zijn naar Europa gegaan omdat ggo's hier niet zijn toegestaan. Bovendien zijn veekuddes hier veel kleiner en daardoor gemakkelijker te traceren. Bovendien heeft Europa strikte richtlijnen op het gebied van dierenwelzijn en diervriendelijke werkwijzen. Hoewel onze leveranciers van collageenpeptiden hun vee altijd proberen te voeden met gras, moeten ze soms diervoeder gebruiken als aanvulling op gras wanneer dit absoluut noodzakelijk is. Gezond vee loopt vrij rond en wordt gevoed met gras zonder ggo's. Ons gehele Met gras gevoede collageen-assortiment is extern gecertificeerd als Paleo-Friendly, Keto Certified en NSF Gluten Free.

  Onze Dr. Formulated pure magnesium is afkomstig van pure voedselproducten. Het product is gemaakt met een gepatenteerde mix van ionisch magnesium en biologische bruine rijstproteïne magnesiumchelaat uit pure voedselproducten. Dr. Formulated pure magnesium bevat 350 mg elementair magnesium, evenals biologische bruine rijstproteïne magnesiumchelaat en levende microbiomen (kiemgetal van één miljard) ter bevordering van een gezonde spijsvertering en een gezond leven.

  We zijn er trots op dat ons Raw Organic Perfect Food Green Superfood-poeder is voorzien van het keurmerk USDA Certified Organic.

  Onze Perfect Food Green Super Formula is ontworpen als aanvulling op jouw dagelijkse groenteconsumptie. Dit betekent dat alle vitamines en mineralen in het product afkomstig zijn uit plantaardige bronnen.

  Onze multivitaminen bevatten daarentegen vitamines en mineralen uit verschillende bronnen. Bovendien zijn multivitaminen uitgebreider omdat ze ernaar streven om alle vitamines en mineralen te leveren die een persoon nodig heeft om aan hun dagelijkse behoeften te voldoen. In veel gevallen wordt aan 100% van iemands dagelijkse behoefte van deze vitamines voldaan.

  Onze Perfect Food Green Super Formula is ontworpen als aanvulling op jouw dagelijkse groenteconsumptie. Dit betekent dat alle vitamines en mineralen in het product afkomstig zijn uit plantaardige bronnen.

  Onze multivitaminen bevatten daarentegen vitamines en mineralen uit verschillende bronnen. Bovendien zijn multivitaminen uitgebreider omdat ze ernaar streven om alle vitamines en mineralen te leveren die een persoon nodig heeft om aan hun dagelijkse behoeften te voldoen. In veel gevallen wordt aan 100% van iemands dagelijkse behoefte van deze vitamines voldaan.

  No matches were found. Please refine your search.

  Nog steeds hulp nodig?

  Onbeschikbaar

  Live Chat