Veel gestelde vragen

Kies Een Onderwerp

  Brexit - Alles dat je moet weten

  Er zal niets veranderen aan je winkelervaring na het vertrek van het VK uit de EU op 1 januari 2021.

  Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat je alle benodige informatie hebt en hebben hieronder FAQ's opgenomen om je vragen te beantwoorden.

  Als je verder nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen je graag verder helpen.

  We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat winkelen na Brexit niet zal veranderen en dat je gewoon kunt blijven bestellen. Voor klanten in de EU geldt dat de meeste van onze producten vanuit ons distributiecentrum in de EU zullen worden verzonden. Dit betekent dat je gewoon bij ons kunt blijven bestellen. 

  Alle bestellingen naar EU-landen worden duty paid (DDP) geleverd en je hoeft geen douanekosten te betalen.

  De bezorgtermijnen blijven ongewijzigd doordat we de nodige wijzigingen hebben aangebracht om ervoor te zorgen dat je winkelervaring niet wordt beïnvloed.

  Na het kiezen van je producten verwijzen we je naar de checkout-pagina, hier kun je de bezorgingsdetails bekijken.

  Om je de best mogelijke ervaring te kunnen bieden, hebben wij meerdere verzendlocaties over de hele wereld. De meeste bestellingen zullen vanuit de EU worden uitgevoerd, maar sommige producten zullen vanuit het VK worden verzonden.

  We hebben alle nodige wijzigingen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat alle producten die vanuit het VK naar adressen in de EU worden verzonden gewoon zonder impact worden geleverd.

  Onze prijzen zijn niet gewijzigd als direct gevolg van Brexit. Wij bekijken regelmatig onze prijzen om ervoor te zorgen dat we blijven concurreren.

  Nee - alle retourzendingen uit Europese landen gaan terug naar ons distributiecentrum binnen de EU.

  Algemene informatie

  Wij streven ernaar onze producten rechtstreeks van de boerderij naar jouw eettafel te brengen. Daarom worden alle bestellingen rechtstreeks vanuit de VS verzonden, waar we onze ingrediënten via een traceerbaar netwerk van boerderijen kunnen volgen. De boerderijen zijn geselecteerd op hun inzet voor de producten van zuivere, biologische gewassen. De kwaliteit van onze producenten is erg belangrijk voor ons. Om ons in staat te stellen met een betrouwbaar netwerk te blijven werken, vragen wij u een levertijd van 6-8 dagen te accepteren.

  We zijn een in de VS gevestigd bedrijf met de ambitie om onze traceerbare, biologische producten naar nieuwe klanten in het buitenland te brengen.

  In het algemeen kunnen al onze producten veilig samen worden ingenomen, omdat ze geen wisselwerking met elkaar hebben. Wij raden je echter aan de combinatie van producten die je van plan bent in te nemen altijd vooraf met je huisarts te bespreken, aangezien de gezondheidsbehoeften per persoon kunnen variëren.

  Onze producten worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dit betekent dat er per batch verschillen in textuur, kleur, smaak en geur kunnen zijn. Ingrediënten die in de zomer worden geoogst, kunnen bijvoorbeeld een andere smaak en textuur hebben dan ingrediënten die in de herfst worden geoogst, wat van invloed kan zijn op de smaak, kleur, textuur en geur van een product. De kwaliteit zal hetzelfde blijven.


  Met uitzondering van de producten die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, zijn onze producten bedoeld voor gebruik door personen van 18 jaar en ouder. Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat onze ingrediënten schadelijk kunnen zijn voor kinderen, raden wij altijd aan je arts te raadplegen. Die kan het beste advies geven over de individuele behoeften van uw kind.

  Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat de ingrediënten in onze producten schadelijk zijn voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raden wij je aan de huisarts of verloskundige te raadplegen voordat je Garden of Life producten gebruikt.

  Onze eiwitpoeders zijn verpakt op gewicht in plaats van volume en de producten kunnen tijdens het transport bezinken. Als de container met eiwitpoeders halfvol lijkt te zijn, weeg de container dan. Als het gewicht niet klopt, neem dan contact op met onze klantenservice door in te loggen op je account.

  Het innemen van supplementen kan ervoor zorgen dat je urine van kleur verandert. In water oplosbare vitaminen, zoals vitamine B1, B2, B3, B6, B12, C, foliumzuur en biotine, worden elke dag uitgescheiden zodra je lichaam de benodigde hoeveelheden heeft opgenomen. Dit is een normaal proces, maar raadpleeg je arts als jij je zorgen maakt.

  Eiwitten

  De beste omstandigheden voor onze eiwitpoeders zijn bij 'rauwe' temperaturen (de productietemperatuur is 46 graden). De enzymen en eiwitten die we gebruiken kunnen worden gedenatureerd boven de 47 graden, waardoor de structuur van de eiwitten verandert.

  Er zijn echter geen nadelen verbonden aan het koken van onze eiwitpoeders, omdat de aminozuren nog steeds door het lichaam kunnen worden opgenomen, maar andere voedingsstoffen kunnen tijdens het koken verloren gaan.

  We raden aan om onze Raw Organic eiwitlijn te gebruiken om te koken, omdat deze geen extra ingrediënten bevat. Onze andere eiwitten (All-in-One, Raw Fit en het Sport-assortiment) worden aanbevolen voor dranken en gerechten bij lagere temperaturen.

  Sport assortiment: Onze Sport Organic Plant-Based en Sport Whey eiwitpoeders zijn ontworpen voor professionele atleten of anderen die een intensief sportprogramma volgen. Om je sport te maximaliseren is onze Raw Organic Protein Shake gemaakt van 13 ruwe gekiemde eiwitten die 22 gram plantaardig eiwit leveren. Het is biologisch gecertificeerd door de USDA, gecertificeerd non-GMO, en veganistisch. Het bevat alle essentiële aminozuren voor spierontwikkeling, en een verscheidenheid aan natuurlijk voorkomende en vetoplosbare vitaminen, levende bacteriën en enzymen. Raw Organic Protein Powder is de ideale all-purpose optie voor extra plantaardige eiwitten in je dieet.

  Onze RAW Organic All-In-One producten zijn ontworpen om te worden gebruikt als een complete en evenwichtige maaltijdvervanger. Met slechts 120 calorieën per portie bevat deze voedzame shake met laag suikergehalte 20 gram puur plantaardig eiwit, 44 superfoods en 21 natuurlijk voorkomende vitaminen.

  In het assortiment Raw Organic Protein en Superfood hebben we de kracht van natuurlijk gecertificeerd biologisch eiwit gecombineerd met de nutriëntenrijke energie van biologische groenten. Hoewel deze producten perfect zijn voor mensen die al eiwitpoeder gebruiken en willen profiteren van het goede van groenten, zijn ze niet zo compleet als de RAW Organic All-in-One eiwitpoeder lijn.

  Onze Raw Organic Fit Shake is biologisch gecertificeerd door de USDA, GGO-vrij, plantaardig, veganistisch, rijk aan eiwitten en speciaal gemaakt om af te vallen. Het verschilt van onze andere eiwitten doordat het verschillende andere klinisch onderzochte ingrediënten bevat, waaronder Svetol® Green Coffee Bean Extract, organisch Ashwagandha-extract, chroom uit onbewerkte voedingsmiddelen en organisch kaneel. Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedglucosespiegels. Het is geen volwaardige maaltijdvervanger.

  Keto assortiment: Onze Keto producten zijn speciaal ontwikkeld om mensen te helpen die een keto of koolhydraatarm dieet willen volgen.

  Sport assortiment: Onze Sport Organic Plant-Based en Sport Whey proteïnepoeders zijn ontworpen voor professionele atleten of anderen die een intensief sportprogramma volgen. Om uw sporttraining te maximaliseren, bevatten deze eiwitpoeders de noodzakelijke hoeveelheid vertakte-keten aminozuren. De Sport Organic Plant-Based Protein Powders zijn biologisch gecertificeerd door het Amerikaanse ministerie van Landbouw en vrij van GGO's. Ze gaan nog een stap verder en zijn gecertificeerd voor sport door de NSF en voorzien van het Informed-Choice logo. Dit garandeert dat ze geen illegale stoffen bevatten - alleen volledige natuurlijke voedingsstoffen.

  Onze eiwitpoeders zijn verpakt op gewicht in plaats van volume en de producten kunnen tijdens het transport bezinken. Als de container met eiwitpoeders halfvol lijkt te zijn, weeg de container dan. Als het gewicht niet klopt, neem dan contact op met onze klantenservice door in te loggen op je account.

  Microbiomen

  Microbiome Organic Kids' - Bes/kers is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Hoewel er geen bewijs is dat een van de ingrediënten in het product schadelijk kan zijn voor kinderen jonger dan 4 jaar, raden wij aan een arts te raadplegen voordat je je kind een van onze producten geeft, omdat zij het beste in staat zijn advies te geven over de individuele behoeften van je kind.

  Kauwtabletten kunnen een verstikkingsgevaar vormen voor kinderen, dus we raden aan ze fijn te malen en te mengen met een voedingsmiddel zoals yoghurt, appelmoes of een drankje.

  Gebruiksadvies: één kauwtablet per dag, onder toezicht van een volwassene.

  Op basis van het aantal levende cellen levert Microbiome Primal Defense ULTRA meer microbiomen dan Primal Defense. Bij een dagelijkse consumptie van 3 capsules levert Primal Defense ULTRA 15 miljard microbioomcellen (5 miljard CFU per capsule). Primal Defense daarentegen levert slechts 1 miljard CFU per pil.

  We zijn trots op het feit dat het gehele Dr. Formulated microbioom assortiment gecertificeerd GGO-vrij is. Onze missie is het bevorderen van een optimale gezondheid en een van de manieren waarop we dit doen is door onze consumenten te voorzien van de zuiverste producten van de hoogste kwaliteit die gegarandeerd GGO-vrij zijn. Om dit te bereiken, is het essentieel dat onze producten gecertificeerd zijn door het Non-GMO Project.

  mykind Organics

  De mykind Organics Vitamine C-spray is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De mykind Organics Vitamine D3- en Vitamine B-12-sprays zijn niet geschikt voor kinderen. Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat de ingrediënten in de producten schadelijk zijn voor kinderen, raden we je aan je arts om advies te vragen voordat je onze producten aan je kind geeft, omdat hij of zij je beter kan adviseren over het gebruik ervan op basis van de individuele gezondheidsbehoeften van je kind.

  De aanbevolen dosering voor onze mykind Organics Vitamin B12 Spray is 1 spray per dag.

  De aanbevolen dosering voor onze mykind Organics Vitamin C Spray is 5 sprays per dag.

  De aanbevolen dosering voor onze mykind Organics Vitamin D3 Spray is 1 spray per dag.

  Je kunt de mykind Organics Vitaminesprays mengen met voedingsmiddelen zoals yoghurt of appelmoes.

  Houd er rekening mee dat sommige vitaminen verloren kunnen gaan in gerechten die warmer zijn dan 47 graden. We raden aan de sprays te gebruiken bij gerechten met een lage temperatuur.

  Aangezien vitamine B12 alleen afkomstig is van dierlijke bronnen en geen enkele plant een bron is van vitamine B12, moesten wij een methode ontwikkelen om een natuurlijke, veganistische bron van methylcobalamine te produceren.

  Wij hebben dit bereikt door gebruik te maken van een proces van bacteriële fermentatie van gecertificeerde GGO-vrije bieten en betaïne om methlycobalamine te produceren.

  Vervolgens kweken wij de geproduceerde methylcobalamine met gist (Saccharomyces cerevisiae) om een natuurlijk voorkomende methylcobalamine (vitamine B12) te maken, met een breed scala aan natuurlijke co-factoren.

  Al onze mykind Organics-producten beginnen hun leven op een biologische boerderij waar ze met de hand worden geplukt en binnen 30 minuten na de oogst worden gerijpt en in kleine vrachtwagens geladen om naar de extractiefabriek te worden vervoerd.

  Ons gepatenteerde Fresh Extraction™-proces creëert een rijk concentraat van de voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in elk plantingrediënt door alleen waterextractie (er worden geen oplosmiddelen of alcoholen gebruikt), scheiding en superconcentratie (waarbij suikers, andere macronutriënten en water worden verwijderd) te gebruiken. Zodra dit proces is voltooid, wordt het biologische product binnen 24 uur na de oogst verwerkt tot een rijk, geconcentreerd poeder met een gestandaardiseerd gehalte aan vitaminen en mineralen.

  Er worden geen hulpstoffen gebruikt, er vindt geen fermentatie plaats en er worden geen ingrediënten van welke aard dan ook toegevoegd. Na sproeidrogen is het verkregen materiaal een poeder dat gewonnen wordt uit 100% biologische kruiden en vruchten.

  Vitamin Code

  We raden aan de Vitamin Code Raw Pregnancy Blend de hele dag door te gebruiken om een continue aanvoer van voedingsstoffen te garanderen. Neem één capsule bij het ontbijt, één bij de lunch en één bij het avondeten. Als je deze routine niet kunt volgen, kun je ook gewoon alle drie de capsules tegelijk innemen.

  We raden mannen aan 4 Vitamin Code for Men-capsules per dag te nemen, vergeleken met slechts 1 RAW One for Men-capsule per dag.

  Als gevolg hiervan zijn onze Vitamin Code-formules uitgebreider dan onze RAW One-formules, omdat we in vier capsules meer voedingsstoffen kunnen stoppen dan in één.

  Vitamin Code multivitamineformules bevatten ook grotere hoeveelheden voedingsstoffen en een hoger gehalte aan fruit, groenten, microbioom en enzymen dan RAW One-formules.

  U kunt het poeder in de Vitamine Code-capsules met water mengen, maar houd er dan wel rekening mee dat de kleur van het water verandert.

  Overige supplementen

  Ons collageen is momenteel afkomstig van kleine boerderijen in Duitsland. We hebben voor Europa gekozen omdat ggo's daar verboden zijn en de kuddes kleiner zijn, waardoor ze beter te controleren zijn. Europa heeft ook strenge regels met betrekking tot dierenwelzijn en het gebruik van humane praktijken.

  Leveranciers hebben als prioriteit om het vee altijd gras te voeren, maar ze mogen soms een dierlijk supplement gebruiken als dat absoluut noodzakelijk is. Gezonde runderen lopen vrij rond en worden gevoed met niet genetisch gemodificeerd gras.

  Ons collageenassortiment is gecertificeerd voor keto en paleo diëten, en is gecertificeerd glutenvrij door NSF.

  Het magnesium in onze Whole Food Magnesium producten levert 350mg elementair magnesium en bevat organische bruine rijst eiwit chelaat magnesium en levende bacteriën (1 miljard CFU) ter ondersteuning van een gezonde en regelmatige spijsvertering.

  We zijn blij te kunnen aankondigen dat ons Raw Organic Perfect Food Green Powder biologisch gecertificeerd is door het Amerikaanse ministerie van Landbouw.

  No matches were found. Please refine your search.

  Nog steeds hulp nodig?

  Onbeschikbaar

  Live Chat