mykind Organics

mykind Organics

Met een reeks verschillende vitaminesprays van B12,
Vitamine C en Vegan D3.
Lees hieronder meer over ons assortiment.

mykind Organics B-12 Spray

Uit het mykind Organics-assortiment van Garden of Life: een formule met vitamine B12 dat het keurmerk Non-GMO Project Verified draagt. Deze veganistische, biologische B12-spray is een opneembare, natuurlijke vorm van B12 - die niet verschilt van de B12 in het lichaam - en is verkrijgbaar als heerlijke frambozensmaak. Vitamine B12, ook wel de 'geheugenvitamine' genoemd, is oplosbaar in water en moet dagelijks in het lichaam worden aangevuld. B12 wordt het meest aangetroffen in vlees en zuivelproducten. Deze spray biedt dan ook uitkomst voor veganisten en vegetariërs.

Koop Nu

mykind Organics Vitamine C Spray

mykind Organics Vitamine C is een pure vitamine C-formule en draagt het Non-GMO Project Verified-keurmerk. En dat alles in een heerlijke spray met kers- en mandarijnsmaak. mykind Organics Vitamine C Spray is gemaakt van biologische voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C. Deze spray is puur, handig, gezond én lekker!

Koop Nu

mykind Organics Vegan D3 Spray

mykind Organics Vitamine D3-formule is biologisch en draagt het Non-GMO Project Verified-keurmerk. Deze formule is verkrijgbaar als heerlijke spray met vanillesmaak. Maar er is meer goed nieuws. mykind Organics Vitamin D3 is geregistreerd bij zowel de Vegan Society als de Vegetarian Society. Dit supplement biedt een krachtige en actieve vorm van vitamine D (ook wel cholecalciferol genoemd) voor het lichaam. Het merendeel van de vegetarische vitamine D-supplementen bevat vitamine D2 (ergocalciferol), maar dit supplement bevat vitamine D3. Dit geweldige vitamine D-supplement is geschikt voor iedereen. Veganisten en vegetariërs lopen groter risico op een vitamine D-tekort. Deze spray, die enkele van de beste bronnen van vitamine D samenbrengt, kan uitkomst bieden.

Koop Nu