BESPAAR 20% OP ALLE EIWITTEN
15% OP AL HET ANDERE

Excuses, helaas is dit product (momenteel) uitverkocht

ANDERE KLANTEN BESTELDEN

Oceans Kids' DHA Kauwbare Omega-3 Softgels - Bessen Limoen - 120 softgels

  • Zuivelvrij
  • Glutenvrij
EUR 19.97

€23,49

€19,97

Bespaar: €3,52

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Dit product is afkomstig uit de VS en wordt verzonden vanuit de VS. Mogelijke invoerrechten en toeslagen zijn voor de meeste bestemmingen inbegrepen in de prijzen.

15% KORTING

15% KORTING OP AL HET ANDERE. Kortingen worden automatisch toegepast op de aanbevolen verkoopprijs.

SHOP NU

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.5 / 5 (2 Beoordelingen)
  • 1 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste reviews

Laat een recensie achter om andere klanten te helpen met hun aankoop, en ontvang €10 tegoed dat je kunt gebruiken bij het plaatsen van jouw volgende bestelling.

Krediet wordt alleen gecrediteerd als je jouw bestelling via de Garden of Life NL website hebt geplaatst. Het tegoed wordt aan het einde van elke maand op jouw account bijgeschreven. Het maximale bedrag dat kan worden bijgeschreven is €10 per maand.

Waarschuwing: opmerkingen in een andere taal dan Nederlands of Engels, evenals opmerkingen van 1-5 woorden worden niet geaccepteerd.

Waar beoordelingen verwijzen naar voedselproducten, kunnen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Garden of Life.

valt in de smaak

Goede kwaliteit pil, en valt in de smaak bij dochter van 5, omdat ze knappen in je mond en dit een leuk spelletje wordt. Deze gaan we opnieuw bestellen!

Had je iets aan deze beoordeling?

Grappig pilletje dat knapt in je mond

Heb al een aantal verschillende visoliesupplementen voor kinderen geprobeerd voor mijn dochter, maar dit is de enige waar ze zelf on vraagt. Ze vindt het leuk om ze te laten knappen in haar mond en ze hebben inderdaad geen vissmaak, of vieze vis nasmaak. Enige nadeel is dat ze laag gedoseerd zijn waardoor je maar kort met  een potje doet. 

Had je iets aan deze beoordeling?