farmers

Onze boerderijen

We nemen ons werk serieus

Garden of Life is ontstaan vanuit de overtuiging dat we door middel van buitengewone producten en buitengewoon onderwijs mensen in staat kunnen stellen elke dag buitengewoon gezond te leven.

Bij onze benadering staan mensen altijd op de eerste plaats. In de praktijk houdt dit in dat de productkwaliteit en het milieu belangrijker voor ons zijn dan ons banksaldo. Om deze waarden te realiseren, zorgen we ervoor dat alle arbeiders in onze toeleveringsketen ethisch worden behandeld en een eerlijk loon krijgen; van de boerderij tot het schap.

Deze toewijding aan mensen wordt alleen geëvenaard door onze passie voor traceerbaarheid. Garden of Life hecht er waarde aan om precies te weten waar elk ingrediënt in ons productassortiment vandaan komt. We leren elke bron kennen, we begrijpen waar onze producten worden verbouwd, wat voor landbouwpraktijken er worden gebruikt en hoe de landarbeiders worden betaald en behandeld.

Om ervoor te zorgen dat onze woorden worden omgezet in daden gebruiken we erkende, externe partijen voor de inspectie van onze toeleveringsketen.

Onze boerderijen