Ga met Garden of Life in zee

Samenwerken met Garden of Life

We houden van goed eten. Of we nu een vitamine, een microbioom of een eiwitpoeder maken, we beginnen altijd met echt voedsel.

We besteden veel zorg en aandacht aan de ingrediënten die in onze producten worden verwerkt. Maar we zijn nog voorzichtiger wat betreft de ingrediënten die we volledig vermijden.

We stellen jouw gezondheid voorop.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partnerschappen met gelijkgestemde personen die onze liefde voor biologische producten delen.

We werken graag samen met personen die hun gezondheid voorop stellen. We ontwikkelen sterke, authentieke en duurzame partnerschappen met al onze merkambassadeurs. Dat doen we altijd op basis van onze liefde voor geweldige, natuurvoedingsproducten.

Van lekkere recepten tot welzijn en natuurvoeding: we werken met influencers die actief zijn op verschillende socialmediakanalen en met verschillende interesses op het gebied van content.

Of dit nu het begin is van jouw reis naar een gezonde levensstijl of dat je al heel wat ervaring onder de riem hebt, we horen graag van jou.

Wat wij bieden:

  • Vrijheid om de producten van jouw keuze uit te proberen

  • Exclusieve kortingen voor je volgers

  • Mogelijkheid om onze nieuwe en opwindende producten als een van de eersten uit te proberen

  • Tot 13% commissie op alle verkopen die jij genereert

  • Zichtbaarheid op onze snel groeiende socialmediakanalen

  • Socialmediasupport en beste praktijken van branche-experts

  • Werk op nieuwe en opwindende manieren met ons samen.

-

Als je meer dan 5.000 volgers op sociale media hebt, horen we graag van je.

Stuur een e-mail naar: ambassador.gardenoflife@thehutgroup.com met je naam, e-mailadres, socialmedia-adressen en waarom je met ons wil werken.