Primal defense

Primal Defense

Primal Defense

Primal Defense is de enige probiotica-formule die een uniek volwaardig voedingsmiddel bevat met Homeostatische Bodem Organismen (HSO's). De HSO's in Primal Defense zijn belangrijke probiotica die u in overvloed zou krijgen als je voedsel afkomstig zou zijn van grond die niet is aangetast door pesticiden, herbiciden en andere veelgebruikte chemicaliën. Om de waardevolle probiotica aan te vullen die ons gepasteuriseerde, bestraalde en gedesinfecteerde voedsel niet meer levert, bevat Primal Defense 12 soorten nauwelijks nuttige micro-organismen in de vorm van de HSO Probiotic Blend. Laat de unieke HSO in Primal Defense je naar een nieuw niveau van totale gezondheid brengen. Het toonaangevende volwaardige probioticum met Homeostatische Bodem Organismen (HSO's). Het HSO Probiotic Blend in Primal Defense helpt de normale gastro-intestinale balans van goede en potentieel schadelijke bacteriën te ondersteunen om te helpen een evenwichtige, gezonde interne omgeving te handhaven. Bevat probiotica die een regelmatige darmfunctie bevorderen en helpen een reeds gezond immuunsysteem te handhaven - wat beide bevorderlijk is voor de algehele gezondheid.

Maximaliseert de voordelen van een gezonde voeding door de normale absorptie en assimilatie van voedingsstoffen in de darm te ondersteunen.

In tegenstelling tot andere probiotica kunnen de belangrijkste probiotica in Primal Defense goed gedijen in de zwaarste spijsverteringsomgevingen en worden ze niet afgeschrikt door maag- en galzuren.

Bepaalde ingrediënten in Primal Defense worden geproduceerd via het gepatenteerde Poten-Zyme fermentatieproces van Garden of Life om voedingsstoffen beter beschikbaar te maken voor het lichaam. Primal Defense is verkrijgbaar in twee gebruiksvriendelijke vormen: Poeder en Caplets.