20% korting op alles

Raw Biologisch Chocoladepoeder 922G

EUR 54.39

€67,99

€54,39

Bespaar: €13,60

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Dit product is afkomstig uit de VS en wordt verzonden vanuit de VS. Belastingen en heffingen zijn in de prijs inbegrepen.

20% KORTING

20% op alles. Kortingen worden automatisch toegepast op de aanbevolen verkoopprijs.

SHOP NU

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Aanbevolen voor u

Klantenrecensies

Overall Rating : 5.0 / 5 (4 Beoordelingen)
  • 4 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste reviews

Laat een recensie achter om andere klanten te helpen met hun aankoop, en ontvang €10 tegoed dat je kunt gebruiken bij het plaatsen van jouw volgende bestelling.

Krediet wordt alleen gecrediteerd als je jouw bestelling via de Garden of Life NL website hebt geplaatst. Het tegoed wordt aan het einde van elke maand op jouw account bijgeschreven. Het maximale bedrag dat kan worden bijgeschreven is €10 per maand.

Waarschuwing: opmerkingen in een andere taal dan Nederlands of Engels, evenals opmerkingen van 1-5 woorden worden niet geaccepteerd.

Waar beoordelingen verwijzen naar voedselproducten, kunnen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Garden of Life.

Fijn product!

Ik gebruik dit product als ontbijt shake. Het geeft een lang verzadigd gevoel en energie tot de middag. Met veel sporten zorgt het voor snel spierherstel. Kortom een product wat ik al lang gebruik en nog lang zal blijven gebruiken!

Had je iets aan deze beoordeling?

Raw Vegan Protein

Veel proteïne en een lekkere chocolade smaak die helpt voor bij het sporten. Er zit geen rommel in en het helpt bij het herstel na een goede workout. Een echte aanrader. 

Had je iets aan deze beoordeling?

heel tevreden

ik ben over dit product heel tevreden, het smaakt goed met water, ik heb het nog niet met een melkvariant geprobeerd. en sinds ik dit 1 a 2 keer per dag drink lukt het me ook echt om wat kilo's kwijt te raken, en ik ben ook heel blij dat er geen troep in zit zoals bij alle andere shakes die ik ooit geprobeerd heb of waarvan ik de ingredienten heb gelezen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Best quality!

I seriously love all the shakes of Garden of Life. They all have the best of everything: protein, superfoods/greens, probiotics. I like chocolate taste the most, however, I mix it with other things since that tastes better. I would definitely recommend this for all who want the best regarding health!

Had je iets aan deze beoordeling?