Koop 1, Bespaar 15% | Koop 3, Bespaar 20% | Koop 5, Bespaar 25%
Krijg 30% korting op Bundels met code: BUNDEL

Raw Biologische Eiwitten en Groenten - chocolade

EUR 48.99

€48,99

Raw Biologische Eiwitten en Groenten - chocolade

EUR 48.99

€48,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Beschikbaar - klaar om verzonden te worden

Dit product is afkomstig uit de VS en wordt verzonden vanuit de VS. Belastingen en heffingen zijn in de prijs inbegrepen.

Koop meer, bespaar meer | Tot 25% korting

Koop meer, bespaar meer!
Koop 1, Bespaar 15% | Koop 3, Bespaar 20% | Koop 5, Bespaar 25%

*Geen code vereist. Bundels zijn uitgesloten van deze aanbieding.

Shop Nu

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Andere klanten kochten ook:

Klantenrecensies

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Beoordelingen)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste reviews

Laat een recensie achter om andere klanten te helpen met hun aankoop, en ontvang €10 tegoed dat je kunt gebruiken bij het plaatsen van jouw volgende bestelling.

Krediet wordt alleen gecrediteerd als je jouw bestelling via de Garden of Life NL website hebt geplaatst. Het tegoed wordt aan het einde van elke maand op jouw account bijgeschreven. Het maximale bedrag dat kan worden bijgeschreven is €10 per maand.

Waarschuwing: opmerkingen in een andere taal dan Nederlands of Engels, evenals opmerkingen van 1-5 woorden worden niet geaccepteerd.

Waar beoordelingen verwijzen naar voedselproducten, kunnen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Garden of Life.

Goede combi van proteïne en groenten

Ik neem iedere dag deze combi van zuivere natuurlijke proteïne met groenten als veganist. Ik gebruik het met ongezoete amandel of rijst melk. Het zorgt ervoor dat ik twee uur verzadigd ben en de nodige essentiële natuurlijke voedingsstoffen binnenkrijg. Ik raad dit product van Garden of Life ten zeerste aan. 

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Perfecte aanvulling op vegan dieet

Als veganist kom je vaak proteïne tekort. De meeste proteïne zijn gemaakt van soja, terwijl dat de bloeddruk verhoogd. Deze proteïne van garden of life zijn dan ook gemaakt zonder lactose, zonder soja, en alleen van de beste natuurlijke producten zoals erwten. Naast de noodzakelijke dagelijkse proteïne bevat dit product ook greens. Al met al een gezonde boost voor de start van de dag of voor een workout. De smaak is ook perfect en heeft geen bijsmaak. Een echte aanrader.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik