BESPAAR 20% OP ALLE EIWITTEN
15% OP AL HET ANDERE

RAW Biologische Perfecte Voeding Groen Superfood - chocolade - 285 g

EUR 42.92

€50,49

€42,92

Bespaar: €7,57

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Beschikbaar

Dit product is afkomstig uit de VS en wordt verzonden vanuit de VS. Belastingen en heffingen zijn in de prijs inbegrepen.

15% KORTING

15% KORTING OP AL HET ANDERE. Kortingen worden automatisch toegepast op de aanbevolen verkoopprijs.

SHOP NU

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Aanbevolen voor u

Klantenrecensies

Overall Rating : 5.0 / 5 (1 Beoordelingen)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste reviews

Laat een recensie achter om andere klanten te helpen met hun aankoop, en ontvang €10 tegoed dat je kunt gebruiken bij het plaatsen van jouw volgende bestelling.

Krediet wordt alleen gecrediteerd als je jouw bestelling via de Garden of Life NL website hebt geplaatst. Het tegoed wordt aan het einde van elke maand op jouw account bijgeschreven. Het maximale bedrag dat kan worden bijgeschreven is €10 per maand.

Waarschuwing: opmerkingen in een andere taal dan Nederlands of Engels, evenals opmerkingen van 1-5 woorden worden niet geaccepteerd.

Waar beoordelingen verwijzen naar voedselproducten, kunnen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Garden of Life.

Lekkere smaak, goede formula

Ik heb de niet-gearomatiseerde versie geprobeerd, maar ik geef de voorkeur aan de chocoladeversie. Ik neem het elke ochtend en heb nooit negatieve bijwerkingen. Ik heb het gekocht omdat het gecertificeerd glutenvrij is. De chocoladesmaak is niet erg intens, maar hij is er wel, hij smaakt naar natuurlijk cacaopoeder. Ik vind het leuk dat er probiotica aan de formule zijn toegevoegd

Had je iets aan deze beoordeling?