Koop 1, Bespaar 15% | Koop 3, Bespaar 20% | Koop 5, Bespaar 25%
Krijg 30% korting op Bundels met code: BUNDEL

RAW Organic Eiwit - vanille - 620g

EUR 48.99

€48,99

RAW Organic Eiwit - vanille - 620g

EUR 48.99

€48,99

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Beschikbaar - klaar om verzonden te worden

Dit product is afkomstig uit de VS en wordt verzonden vanuit de VS. Belastingen en heffingen zijn in de prijs inbegrepen.

Koop meer, bespaar meer | Tot 25% korting

Koop meer, bespaar meer!
Koop 1, Bespaar 15% | Koop 3, Bespaar 20% | Koop 5, Bespaar 25%

*Geen code vereist. Bundels zijn uitgesloten van deze aanbieding.

Shop Nu

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Andere klanten kochten ook:

Klantenrecensies

Overall Rating : 4.5 / 5 (4 Beoordelingen)
  • 3 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste reviews

Laat een recensie achter om andere klanten te helpen met hun aankoop, en ontvang €10 tegoed dat je kunt gebruiken bij het plaatsen van jouw volgende bestelling.

Krediet wordt alleen gecrediteerd als je jouw bestelling via de Garden of Life NL website hebt geplaatst. Het tegoed wordt aan het einde van elke maand op jouw account bijgeschreven. Het maximale bedrag dat kan worden bijgeschreven is €10 per maand.

Waarschuwing: opmerkingen in een andere taal dan Nederlands of Engels, evenals opmerkingen van 1-5 woorden worden niet geaccepteerd.

Waar beoordelingen verwijzen naar voedselproducten, kunnen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Garden of Life.

Heel tevreden

Ik gebruik het poeder om shakes te maken na het sporten ( kokosdrink/ avocado/ spinazie/ banaan/ 1 schep poeder). Heerlijk en effectief. Ik kan en wil niet meer zonder. Toch enkele verbeterpunten: een te grote bus ten opzichte van de inhoud; het standaard plastic doseerschepje zou vanuit milieu o aspect niet steeds toegevoegd moeten worden maar los te koop moeten worden aangeboden.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Verpakking absurd groot

Hallo 'gardenoflife' team, ik gebruik jullie ´Raw organic eiwit´ omdat ik vegetarisch eet en het gevoel had, dat ik te weinig proteïne binnen krijg. Jullie eiwit product bevalt mij prima, ook de smaak vind ik fijn. Maar....... jullie verpakking vind ik absurd groot- De enorme bus is net iets over de helft gevuld. Ik snap niet goed hoe dit bij jullie verdere imago van natuurlijk en verantwoord bezig past. Dit zou voor mij een rede kunnen zijn om het niet meer te bestellen. Hebben jullie plannen dit te veranderen?

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Smoothie

Heerlijk in een smoothie, voor een fit en voldaan gevoel.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (1) Nee (0)
Meld misbruik

Fijne bron van hoogwaardige eiwitten

Deze eiwitten zijn heerlijk door een smoothie maar ook lekker om te mixen met amandelmelk. Als je je lichaam wilt ondersteunen in eiwitgehalte. Je voelt dat het goed wordt ontvangen door je lichaam en is vooral heel fijn icm sporten, veel minder spierpijn, sneller herstel. Een aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (1) Nee (0)
Meld misbruik