20% korting op alles

Vitamine Code Raw B-Complex - 60 capsules

EUR 20.39

€25,49

€20,39

Bespaar: €5,10

Aantal

( 0 item in your basket Items in uw winkelmandje )

 

Uitverkocht

Dit product is afkomstig uit de VS en wordt verzonden vanuit de VS. Belastingen en heffingen zijn in de prijs inbegrepen.

20% KORTING

20% op alles. Kortingen worden automatisch toegepast op de aanbevolen verkoopprijs.

SHOP NU

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Klantenrecensies

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Beoordelingen)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste reviews

Laat een recensie achter om andere klanten te helpen met hun aankoop, en ontvang €10 tegoed dat je kunt gebruiken bij het plaatsen van jouw volgende bestelling.

Krediet wordt alleen gecrediteerd als je jouw bestelling via de Garden of Life NL website hebt geplaatst. Het tegoed wordt aan het einde van elke maand op jouw account bijgeschreven. Het maximale bedrag dat kan worden bijgeschreven is €10 per maand.

Waarschuwing: opmerkingen in een andere taal dan Nederlands of Engels, evenals opmerkingen van 1-5 woorden worden niet geaccepteerd.

Waar beoordelingen verwijzen naar voedselproducten, kunnen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Garden of Life.

Geweldig product!

Ik merkte echt het verschil binnen 3 dagen na het innemen ervan. Ik heb zoveel meer energie wanneer ik dit 's ochtends neem, en dat met slechts 1 capsule in plaats van de aanbevolen 2 per dag. Dit is een goede mix van volwaardig voedsel met probiotica en natuurlijke enzymen om de opname van B-vitaminen te bevorderen. Het beste is dat het puur B is, zonder toegevoegde energieboosters. Vaak krijg je extra uithoudingsvermogen of "wakker worden" van andere bronnen, maar dit is een geweldige vorm van B die het lichaam helpt zonder de bloeddruk of hartslag te hard te belasten. Gewoon goede eenvoudige gezondheid en natuurlijke energie. Een schoon merk, een absolute aanrader!

Had je iets aan deze beoordeling?

Heel complete B-vitamine

Deze B-vitamine complex bevat ook niacine (vitb3), wat ik heel fijn vind. En ook daarbij een probiotische en enzymenmix. Super!

Had je iets aan deze beoordeling?