Jouw gezondheid

Wat zijn de beste supplementen voor in de zomer?

Met de seizoenen veranderen ook vaak je dieet en fitnessregime. Dat geldt eveneens voor de manier waarop je jouw lichaam met supplementen ondersteunt.

 

In de zomer brengen we meer tijd buiten door, staan we bloot aan feller zonlicht en is het risico op uitdroging groter door het warmere weer.

 

woman drinking infused water in the sun

 

Daarom volgt hier een overzicht van de vitaminen en supplementen die je deze zomer voor je gezondheid en welzijn moet nemen.

 

Waarom je in de zomer vitamine C moet nemen

 

Vitamine C kan je het hele jaar door een boost geven. Daarnaast kan het zeer nuttig zijn in de zomer wanneer je huid extra ondersteuning nodig heeft, aangezien vitamine C bijdraagt aan de normale collageenvorming die nodig is voor de normale werking van de huid.

 

Vitamine C draagt bovendien bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Hoewel de zomer misschien niet de typische periode is voor hoest en verkoudheid, kunnen ze op elk moment toeslaan. Het is dan ook belangrijk om het hele jaar door voor je immuunsysteem te zorgen.

 

Onze Organics Vitamine C Spray is verkrijgbaar in een smakelijke zomerse sinaasappel-mandarijnsmaak. Het product is ontworpen om het immuunsysteem te ondersteunen en de gezondheid van de huid te bevorderen.

 

 

Deze orale vitaminespray is handig en gemakkelijk in te nemen. Stop de spray dan ook in je tas voordat je deze zomer de deur uitgaat om jouw inname van vitamine C te ondersteunen.

 

Lees meer over wat vitamine C is en hoe het jouw gezondheid deze zomer ten goede kan komen:

 

Wat is vitamine C en wat zijn de voordelen?

Jouw gezondheid

Wat is vitamine C en wat zijn de voordelen?

Ontdek de voordelen van vitamine C en de supplementen die we aanraden om te nemen.

2022-03-21 09:11:15van Garden of Life

 

De voordelen van vitamine D in de zomer

 

Vitamine D wordt ook vaak de zonnevitamine genoemd. Natuurlijk zonlicht is namelijk een van de beste bronnen van deze essentiële voedingsstof.

 

Maar als je het merendeel van de tijd binnenshuis doorbrengt of je huid zo goed mogelijk beschermt tegen de zon, is het mogelijk dat je zelfs op het hoogtepunt van de zomer niet veel aan natuurlijk zonlicht wordt blootgesteld. In dit geval is het een goed idee om een vitamine D-supplement te overwegen.

 

Onze Organics Vegan Vitamine D3 Spray met vanillesmaak biedt een eenvoudige manier om je dagelijkse vitamine D-inname een boost te geven. Dit product is 100% veganistisch en biologisch en vrij van toegevoegde suikers.

 

 

Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale botten. Zo helpt deze vitaminespray de calciumopname te bevorderen voor gezonde botten. Vitamine D draagt bovendien bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

 

Veelzijdige multivitaminen voor het hele jaar

 

Wij raden aan het hele jaar door multivitaminen te nemen, en dus niet alleen in de zomer. Doe dit om jouw gezondheid en welzijn te ondersteunen.

 

Ga op zoek naar een multivitamineformule die op jou is afgestemd. Ons Organics-assortiment bestaat uit multivitaminen op maat voor mannen en vrouwen, en voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo vind je altijd wel een supplement dat aansluit op jouw behoeften.

 

 

Collageenschoonheidspoeder: twee zomerse smaken

 

Goed voor je huid zorgen is het hele jaar door belangrijk, maar zeker in de zomer. Collageen is een belangrijk bestanddeel van de huid.

 

Naarmate we ouder worden, begint onze natuurlijke voorraad echter af te nemen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om collageensupplementen te gebruiken.

 

Ons ‘Met gras gevoede collageenschoonheidspoeder’ is verkrijgbaar in twee zomers smaken, aardbei/limonade en cranberry/granaatappel. Dit product is een uitstekende toevoeging aan shakes en smoothies.

 

 

Collageenschoonheidspoeder bevat collageen van type I en type II, evenals vitamine C, dat bijdraagt aan de collageenvorming voor de normale werking van de huid, maar ook biotine om bij te dragen aan de instandhouding van een normale huid en normaal haar.

 

Ontdek alles wat je moet weten over collageen afkomstig van dieren die worden gevoerd met gras, en hoe je dit deze zomer in je routine kunt introduceren:

Grasgevoerd collageen: alles wat je moet weten

Jouw lichaam

Grasgevoerd collageen: alles wat je moet weten

2020-11-30 16:10:13van Dawn Thorpe Jarvis, MScGarden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert