Jouw gezondheid

Gezondheidssupplementen voor mannen: wat je moet weten

 

Het volgen van een gezond en evenwichtig dieet is belangrijk om ervoor te zorgen dat het lichaam de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Toch is het vaak lastig om alleen met voedsel de juiste hoeveelheid essentiële vitamines en mineralen binnen te krijgen die ons lichaam nodig heeft om te functioneren en op zijn best te presteren.

 

Als je een voedselintolerantie hebt of een specifiek dieet volgt, zoals keto of veganistisch, kan het flink lastig zijn om ervoor te zorgen dat jouw lichaam alle juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft om normaal te functioneren zonder de hulp van vitamines en supplementen.

 

Voor mannen die hun krachtvermogen willen verbeteren, willen afvallen, spieren willen kweken of gewoon willen zorgen dat hun lichaam alle juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, hebben we bij Garden of Life een groot assortiment voedingssupplementen voor mannen om een gezonde levensstijl te ondersteunen en te behouden.

 

healthy man smiling at table with fruit and water

 

Onze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die tot de bron kunnen worden herleid. Je kunt er dus zeker van zijn dat onze vitamines voor mannen geweldige ingrediënten bevatten, en dat er geen slechte ingrediënten zijn toegevoegd.

 

Ontdek hieronder welke supplementen mannen kunnen nemen voor hun gezondheid en hoe je een evenwichtige levensstijl kunt ondersteunen met onze favoriete gezondheidssupplementen voor mannen.

 

De beste vitaminesupplementen voor mannen

 

Vitamin Code Men

 

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je alle essentiële vitamines binnenkrijgt, is door middel van een multivitamine. Onze Vitamin Code Men bevat meer dan twintig vitamines en mineralen, naast levende bacteriën en enzymen, en is speciaal samengesteld voor de voedingsbehoeften van mannen.

 

Deze unieke mix van vitamines voor mannen, gemaakt van rauwe biologische groenten en fruit, zit in een voedingsrijke, gemakkelijk door te slikken capsule. Deze kan dan ook perfect toegevoegd worden aan je dagelijkse routine, zodat je voor een buitengewoon goede gezondheid kunt zorgen.

 

 

Vitamine D voor mannen

 

De ‘zonvitamine’ is essentieel voor het ondersteunen van een optimale gezondheid en welzijn bij zowel mannen als vrouwen. Toch is het moeilijker om ervoor te zorgen dat we in de herfst en winter voldoende vitamine D binnenkrijgen.

 

Vitamine D helpt ons lichaam om voldoende calcium op te nemen en draagt bij aan het behoud van gezonde botten. Bovendien ondersteunt het de normale functie van ons immuunsysteem. Het was nog niet eerder zo gemakkelijk voor mannen om vitamine D in te nemen dan met onze handige Organics Vegan D3-spray. Spray simpelweg één keer per dag in de mond voor een snelle en gemakkelijke manier om jouw vitamine D-inname te verhogen.

 

 

Vitamine B12 voor mannen

 

Vitamine B12 is een essentiële vitamine ter ondersteuning van de gezondheid en het algehele welzijn van mannen. Met een laag B12-gehalte voel jij je al snel zwak, licht in het hoofd en vermoeid.

 

Hoewel je de inname van vitamine B12 op natuurlijke wijze kunt verhogen door middel van dierlijke producten, zullen degenen die een plantaardig dieet volgen, vitamine B12-supplementen moeten nemen. Voor mannen die wel vlees, vis en zuivel eten, is het nog steeds de moeite waard om deze essentiële vitamine aan het dieet toe te voegen om de gezondheid van het hart en de stofwisseling te ondersteunen, maar ook om vermoeidheidsverschijnselen te verminderen [1].

 

 

Omega-3 voor mannen

 

Om je gezondheid en welzijn optimaal te laten presteren, is het een goed idee om omega-3-supplementen toe te voegen aan je dagelijkse routine. De omega-3 vetzuren EPA en DHA kunnen de gezondheid van je hersenen en hart ondersteunen. Omega-3 zit in vette vis. Het is voor mannen belangrijk om ervoor te zorgen dat ze er voldoende van binnenkrijgen, ofwel via hun dieet of door het gebruik van gezondheidssupplementen voor mannen. Een zo’n supplement zijn onze Dr Formulated Advanced Omega Softgels, ontwikkeld om de gezondheid van het hart en de hersenen te ondersteunen.

 

Magnesium

 

Wist je dat magnesium meerdere voordelen voor de gezondheid heeft en een belangrijke rol speelt bij de ondersteuning van een aantal essentiële lichaamsfuncties?

 

Bij mannen is magnesium belangrijk voor het ondersteunen van de normale spierfunctie. Bovendien draagt het bij aan een goede elektrolytebalans, evenals aan het verminderen van vermoeidheid en het reguleren van de lichaamsfuncties.

 

Een magnesiumsupplement zoals ons smakelijke Whole Food magnesiumpoeder, verkrijgbaar in de smaken ‘Framboos-Citroen’ en ‘Sinaasappel’, kan gemakkelijk worden toegevoegd aan water, shakes of smoothies. Dit is een goede manier om jouw magnesiuminname onmiddellijk te verhogen. Omdat ons lichaam van nature geen magnesium produceert, is dit supplement ideaal ter ondersteuning van je gezondheid en levensstijl.

 

 

Microbioom Eenmaal Daags Mannen

 

Ondersteun een gezond microbioom met behulp van onze darmgezondheidssupplementen voor mannen.

 

Met een hoog aantal nuttige bacteriën die resistent zijn tegen maagzuur en gal, is onze Microbioom Eenmaal Daags Mannen voor mannen speciaal samengesteld om de gezondheid van de dikke darm te ondersteunen, gasvorming te verminderen en bij te dragen aan de algehele gezondheid van het immuunsysteem.

 

Deze voedingssupplementen voor het microbioom voor mannen hoeven slechts één keer per dag te worden genomen en zijn de perfecte manier om ervoor te zorgen dat het lichaam voldoende ‘goede’ bacteriën binnenkrijgt. Dit is ideaal om een gezonde spijsvertering te bevorderen.

 

 

Welke supplementen moeten mannen nemen voor hun gezondheid? 

man smiling and taking men's health supplements

 

Naast een gezond, evenwichtig dieet, kan ons assortiment voedingssupplementen voor mannen helpen bij het in stand houden van een normale lichaamsfunctie, waaronder het hart, de hersenen, de darmen, het immuunsysteem en nog veel meer! Het is belangrijk om te onthouden dat ieders evenwicht er net even anders uitziet, omdat we allemaal onze eigen unieke voedingsbehoeften hebben.

 

Lees meer over de verschillende vitamines voor mannen en vrouwen, en hoe je de gezondheid van jouw lichaam kunt ondersteunen met Garden of Life.

 

Hebben mannen en vrouwen verschillende vitamines nodig?

Jouw gezondheid

Hebben mannen en vrouwen verschillende vitamines nodig?

Een juiste balans van vitamines is essentieel voor een gezond lichaam, maar bestaan er eigenlijk verschillen tussen de soorten vitamines die mannen en vrouwen nodig hebben?

2020-09-23 14:14:04van Garden of Life

 

[1] Vitamine B12 draagt bij aan de vermindering van vermoeidheidsverschijnselen en moeheid Garden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert