Jouw gezondheid

Appelazijn: alles wat je moet weten

woman making apple cider vinegar

Appelazijn is momenteel een enorme trend en we zijn ongelooflijk verheugd om het nieuwe Garden of Life en Organics-assortiment van 100% veganistische, biologische appelazijngummies te presenteren.

 

Wat is appelazijn?

 

Appelazijn is azijn gemaakt van gefermenteerd appelsap. Het is gemaakt van platgestampte appels. Het sap wordt uit de appels geperst en de vrijgekomen suiker wordt gefermenteerd om azijn te maken.

 

Appelazijn bevat een stof die bekend staat als azijnzuur. Bovendien bevat het veel levende bacteriën.

 

Biologische appelazijn vormt de kern van het Organics Appelciderazijn Gummies-supplementassortiment.

 

De beste manier om appelazijn te gebruiken

 

Appelazijn kan worden gebruikt in saladedressings, marinades en chutneys. Om op zichzelf te consumeren, is het niet het meest aangenaam smakende ingrediënt. Het is ook erg zuur, dus let op hoe je het consumeert en bescherm je tanden.

 

Appelciderazijn

 

Gummies zijn een veel smakelijkere (en tandvriendelijke!) manier om appelazijn te consumeren. Onze Organics Appelciderazijn Gummies zijn eenvoudig en handig. Aangezien iedere formule een andere aanbevolen dosering heeft, raden we je aan altijd de instructies op de verpakking te lezen voordat je appelazijn aan je routine toevoegt.

 

Wat is appelazijn dat ‘azijnmoeder’ bevat?

 

Mogelijk heb je de term ‘azijnmoeder’ gezien in verband met appelazijn. Ongefilterde appelazijn bevat wat bekend staat als ‘de azijnmoeder’. Appelazijn met ‘azijnmoeder’ is veel donkerder en kan eruit zien alsof er kleine stukjes in drijven.

 

‘Azijnmoeder’ wordt gezien als een goede bron van levende bacteriën, waaronder azijnzuurbacteriën.

 

Gefilterde appelazijn bevat deze extra stukjes niet. Wil je die extra levende bacteriën, ga dan op zoek naar appelazijn met ‘azijnmoeder’.

 

Appelciderazijn Gummies van Garden of Life

 

Onze Organics Appelciderazijn Gummies zijn gemaakt van vers gekweekte biologische appels en zijn vrij van kunstmatige zoet-, smaak- en kleurstoffen, evenals agressieve chemicaliën.

 

Onze collectie bestaat uit vier verschillende formules voor appelazijn:

 

1. Organics Appelciderazijn Origineel

 

Onze originele Organics Appelciderazijn Gummies bieden 500 mg appelazijn en 5% azijnzuur per portie. Deze gummies zijn verkrijgbaar in een smakelijke groene appel- en aardbeiensmaak, waardoor u ze eenvoudig in een gezond dieet kunt opnemen.

 

 

2. Organics Appelciderazijn Microbioom

 

Deze 100% veganistische en biologische appelazijnsupplementen bevatten 2 miljard kve aan levende bacteriestammen, evenals appelazijn met 5% azijnzuur.

 

 

3. Organics Appelciderazijn met Cafeïne

 

Onze Organics Appelciderazijn Gummies met Cafeïne bevatten 1.000 mg biologische appelazijn per portie (drie gummies per dag), evenals 40 mg cafeïne afkomstig uit biologische koffiebes en biologische groene thee.

 

 

4. Organics Appelciderazijn met Svetol®

 

Het vierde product in dit assortiment is onze Appelciderazijn Gummies met Svetol®, dat biologische Svetol® en groene koffieboonextract bevat.

 Garden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert