Jouw gezondheid

Beste vitaminen voor vrouwen boven de 50

woman over 50 with mature daughter

Naarmate we ouder worden, kunnen onze voedingsbehoeften gaan veranderen. Met de leeftijd kan het voor ons lichaam moeilijk worden om de essentiële vitaminen en mineralen te absorberen en te ontvangen die het nodig heeft om in optimale gezondheid te blijven.

 

Om vrouwen te helpen ervoor te zorgen dat ze de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben tijdens de overgang en later in het leven, is een gezond, uitgebalanceerd dieet ondersteund door supplementen met vitaminen voor vrouwen boven de 50 de perfecte basis.

 

Bij Garden of Life hebben we een breed scala aan supplementen die zijn samengesteld om de specifieke gezondheidsbehoeften van vrouwen te ondersteunen, van multivitaminen voor vrouwen van 50+ tot microbioomsupplementen voor vrouwen.

 

Bekijk onze gids voor enkele van onze beste vitaminen, multivitaminen en supplementen voor vrouwen boven de 50.

 

Moeten vrouwen boven de 50 supplementen innemen?

 

Naarmate vrouwen vijftig jaar en ouder worden, zullen ze niet alleen vechten tegen de hormonale veranderingen die de overgang met zich meebrengt. Ze moeten er ook rekening mee houden dat het vermogen van hun lichaam om voedingsstoffen op te nemen met de leeftijd kan beginnen af te nemen.

 

Hoewel ons lichaam de meeste essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft via onze voeding binnen kan krijgen, kunnen er voor vrouwen boven de 50 verschillende voordelen zitten aan het innemen van extra vitaminen. Overgangsklachten kunnen erdoor verminderd worden en supplementen ondersteunen gezonde botten, evenwichtige darmen en algeheel welzijn.

 

We hebben een lijst samengesteld met de beste supplementen voor vrouwen boven de 50 om een buitengewone gezondheid te stimuleren en te behouden.

 

mature women smiling together outdoors

 

Welke supplementen moet een 50-jarige vrouw innemen?

 

Ontdek onze top zes vitaminen en supplementen voor vrouwen boven de 50:

 

1) Multivitaminen voor een vrouw van 50+

 

Zorg ervoor dat jouw lichaam de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt door een multivitamine te nemen die speciaal ontwikkeld is om vrouwen boven de 50 te ondersteunen.

 

Onze Vitamin Code 50 and Wiser Women en Organics Women’s 40 Multivitamin Gummies zijn geweldige multivitaminen voor vrouwen boven de 50. Ze bevatten een breed scala aan verschillende voedingsstoffen, waaronder vitamine C, D en E, evenals zink, selenium, magnesium en folaat.

 

Het belangrijkste verschil tussen deze multivitaminen voor vrouwen boven de 50 is hun doseringsvorm. Als je moeite hebt om capsules in te nemen of een veganistisch dieet volgt, kies je onze smakelijke gummy-vitaminen met bessensmaak voor vrouwen boven de 50 uit ons 100% veganistische Organics-assortiment.

 

 

2) Vitamine D voor vrouwen boven de 50

 

Met blootstelling aan de zon als onze belangrijkste bron van vitamine D3 kan het moeilijk zijn om te weten of we er voldoende van binnenkrijgen. Vitamine D speelt een sleutelrol bij het ondersteunen van de calcium- en fosforspiegels van ons lichaam en is een essentiële vitamine gedurende ons hele leven – vooral naarmate we ouder worden.

 

Bij vrouwen ouder dan 50 kunnen botten broos worden en vatbaarder worden voor pijn, zwakte en meer schade. Bovendien kunnen lagere oestrogeenspiegels als gevolg van de overgang leiden tot een minder goede gezondheid en zwakkere botten.

 

Het grote voordeel van vitamine D voor vrouwen boven de 50 is dat deze vitamine bijdraagt aan de instandhouding van normale botten en aan het normaal functioneren van het immuunsysteem. Je kunt de gezondheid van je botten ondersteunen en je algehele welzijn verbeteren met vitamine D3-supplementen.

 

 

3) Kurkuma voor vrouwen van 50 jaar en ouder

 

Kurkuma is een geweldig kruidengeneesmiddel dat rijk is aan ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Naarmate je later in je leven vatbaarder wordt voor ontstekingen en gewrichtspijn, kun je profiteren van de voordelen van kurkuma als je 50 jaar of ouder bent met kurkumasupplementen voor vrouwen.

 

Door kurkumasupplementen in je routine op te nemen, kun je pijnlijke en stijve gewrichten en botten verlichten.

 

 

4) Vitamine B6: met vitaminen de overgang ondersteune

 

Als vrouw van in de 50 heb je misschien al last van de overgang. Gedurende deze tijd kun je last hebben van stemmingswisselingen en vermoeidheid.

 

Overweeg om vitamine B6-supplementenvoor vrouwen ouder dan 50 in te nemen om deze symptomen van de overgang, als gevolg van lage serotoninespiegels, te helpen verminderen. Vitamine B6 kan ook helpen om je energie en humeur een boost te geven, omdat het bijdraagt aan een normaal energieleverend metabolisme en een gezond mentaal welzijn

 

Ons Vitamin Code Raw B-Complex is een geschikt vitamine B-supplement voor vrouwen ouder dan 50. Eén capsule bevat alle acht B-vitaminen die voor een volwaardige voeding nodig zijn, inclusief vitamine B6

 

 

5) Microbioomsupplementen voor vrouwen boven de 50

 

Ons microbioom is verantwoordelijk voor een breed scala aan belangrijke lichaamsfuncties, waaronder de hersenfunctie, het metabolisme en de spijsvertering. Duidelijk moge zijn dat als onze darmen gezond zijn, wij dat ook zijn

 

Zorg voor je darmgezondheid met onze microbioomsupplementen voor vrouwen boven de 50. Onze Raw Microbiomes Women 50+ and Wiser-capsules zijn ontworpen om een gezond microbioom en de specifieke gezondheidsbehoeften van vrouwen te ondersteunen.

 

Dit microbioomsupplement bevat vitamine B6, dat bijdraagt aan de regulatie van het hormoonhuishouden. Bovendien zit het boordevol vitaminen, mineralen en enzymen. Daardoor krijgen vrouwen boven de 50 maar liefst 85 miljard kve van 33 microbioomstammen binnen ter ondersteuning van gezonde darmen.

 

 

6) Magnesium voor vrouwen boven de 50

 

Magnesium is een essentieel sporenmineraal dat in veel voedingsmiddelen en dranken te vinden is. Om ervoor te zorgen dat je voldoende magnesium binnenkrijgt, raden we aan magnesiumsupplementen in te nemen.

 

Naarmate we ouder worden, kan ons magnesiumgehalte beginnen af te nemen. Dit kan vermoeidheid veroorzaken, evenals spiersamentrekkingen en zwakkere botten.

 

Vrouwen ouder dan 50 kunnen overwegen om magnesiumsupplementen in hun routine op te nemen, zoals ons Whole Food Magnesium Powder. Deze magnesiumsupplementen zijn verkrijgbaar in de smaken frambooslimonade en sinaasappel, en helpen jouw magnesiumgehalte te verhogen en je algehele gezondheid en welzijn te ondersteunen.

 

Ontdek de vele gezondheidsvoordelen van magnesium op onze blog.

 

Vraag jij je af welke vitaminen en supplementen mannen boven de 50 moeten nemen? Lees dit artikel om erachter te komen welke vitaminen voor mannen boven de 50 verkrijgbaar zijn bij Garden of Life:

 

Gezondheidssupplementen voor mannen: wat je moet weten

Jouw gezondheid

Gezondheidssupplementen voor mannen: wat je moet weten

2021-12-20 11:53:57van Garden of LifeGarden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert