Jouw gezondheid

Vijf collageenproducten die je moet proberen

Collageen is het bindmiddel van het menselijk lichaam. Het is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en geeft structuur aan belangrijke weefsels zoals de huid, de spieren, de botten en het haar. Daarom is het van cruciaal belang dat het lichaam de aanbevolen hoeveelheid krijgt.

 

Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam dit belangrijke eiwit in steeds mindere mate. Maar bij Garden of Life bieden we een breed scala aan supplementen met grasgevoerd collageen om aan jouw specifieke collageenbehoeften te voldoen.

 

Ons hele assortiment collageensupplementen is niet-ggo geverifieerd, glutenvrij en keto- en paleovriendelijk, wat betekent dat je onze producten gemakkelijk kunt opnemen in een gezonde levensstijl.

 

1. Garden of Life grasgevoerde Collageen Creamer

 

Onze Garden of Life grasgevoerde Collageen Creamer is verkrijgbaar in twee heerlijke varianten: vanille en chocolade.

 

 

Dit collageenproduct is heerlijk rijk en romig. Ideaal om te mengen in koffie, thee of om te gebruiken in bakrecepten. Onze grasgevoerde collageencreamer is gecombineerd met triglyceriden met middellange keten uit biologische kokosnoot en kokosmelk. Het resultaat is een heerlijke, zuivelvrije creamer voor uw dranken.

 

Per portie van 10 g grasgevoerd collageen levert elk product 9 g vet uit heerlijke kokosroom en microbiomen, die helpen de spijsvertering te ondersteunen.

 

2. Garden of Life grasgevoerd Collageen Eiwitpoeder

 

Elke portie van onze Garden of Life grasgevoerd Collageen Eiwitpoeder bevat 20 g collageen en vier superzaadeiwitten. Dit collageen-eiwitpoeder is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken, vanille en chocolade, en bevat volwaardige ingrediënten, waaronder biologische zonnebloem-, pompoen- en watermeloenzaden, allemaal fantastische bronnen van eiwitten.

 

 

Eiwitten dragen bij tot een groei van de spiermassa en tot de instandhouding van normale botten. Daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam de juiste hoeveelheid binnenkrijgt.

 

Ons collageen-eiwitpoeder bevat ook triglyceriden met middellange keten uit biologische kokosnoot. Gebruik het in bakrecepten of voeg toe aan shakes of smoothies. Meng één schep in 175 ml vloeistof voor het beste resultaat.

 

3. Garden of Life grasgevoerd Collageen Schoonheidspoeder

 

Als het gaat om verzorging van haar, huid en nagels, is onze Garden of Life grasgevoerd Collageen Schoonheidspoeder de juiste keuze. Ons collageen-schoonheidspoeder bevat vitamine C dat normale collageenvorming ondersteunt. Daarnaast bevat het biotine dat bedraagt tot de instandhouding van normale huid en normaal haar.

 

Dit poeder is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken, aardbei-limonade en veenbes-granaatappel, en kan gemakkelijk aan shakes of smoothies worden toegevoegd voor een fruitige punch.

 

 

We hebben ook een Collageen Groen Schoonheidspoeder met 12 g collageen en een combinatie van 15 spinazie- en 15 boerenkoolbladeren in elke portie met appelsmaak.

 

 

Een andere toevoeging aan ons Collagen Beauty-assortiment is het Collageen Super Schoonheidspoeder met bosbessen-açaibessensmaak. Dit poeder bevat vitamine C en Holimel® Franse meloenextract.

 

 

4. Garden of Life grasgevoerd Collageen Kokosnoot MCT poeder

 

Net als onze andere collageenproducten is ons assortiment Garden of Life Collageen Kokosnoot MCT poeder ontworpen om uw huid, haar en nagels te ondersteunen.

 

Van romige vanille tot heerlijke mokka en klassieke chocolade is dit veelzijdige poeder perfect om aan dranken en snacks toe te voegen. Elke portie bevat 3 g triglyceriden met middellange keten uit biologische kokosnoot en een mengsel van diverse microbiomen.

 

5. Garden of Life grasgevoerde collageenpeptiden

 

Als je niet van sterke smaken houdt, dan zijn wellicht onze Garden of Life grasgevoerde collageenpeptiden ideaal voor je. Onze collageenpeptiden zijn niet gearomatiseerd. Ze voegen dus geen extra smaak toe aan je drank of voeding, maar bieden nog steeds alle voordelen van collageen.

 

 

Eén portie van 20 g kan gemakkelijk worden gemengd in warme of koude dranken of in bakrecepten worden gebruikt.

 

Meer informatie over grasgevoerd collageen:

 

Grasgevoerd collageen: alles wat je moet weten

Jouw lichaam

Grasgevoerd collageen: alles wat je moet weten

2020-11-30 16:10:13van Dawn Thorpe Jarvis, MScGarden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert