Jouw gezondheid

Je gids voor omega 3-supplementen

Weet je wat omega 3-supplementen voor jou kunnen doen?

 

Omega 3-vetzuren zijn essentiële vetzuren. Ze worden zo genoemd vanwege de essentiële rol die ze spelen bij het ondersteunen van je gezondheid en welzijn.

 

Vette vis zoals tonijn, zalm en makreel zijn een van de belangrijkste bronnen van omega 3, maar als je er niet van houdt of er niet veel van eet, zijn omega 3-supplementen een handige manier om je inname aan te vullen. Ze bevatten meestal twee soorten omega 3: DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur).

 

DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en van de normale hersenfunctie*. Een dagelijkse dosis van 250 mg DHA en EPA kan bijdragen tot de normale werking van het hart**.

 

fish swimming in the ocean

 

Bij Garden of Life staat traceerbaarheid centraal bij al onze producten en dat geldt ook voor ons omega 3-assortiment. We zetten ons in voor het vangen van vis, die in het wild overvloedig aanwezig is en nooit in gevaar komt. De vis die we gebruiken is wilde, versgevangen vis, die duurzaam is gevangen in ongerepte wateren.

 

In dit artikel bekijken we de verschillende omega 3-supplementen in ons assortiment, waaronder omega 3 voor de gezondheidsbehoeften van vrouwen en zwangere vrouwen, alsook omega 3 voor kinderen:

 

1. Omega 3-softgels

 

Garden of Life DHA-softgels bevatten 1.000 mg DHA per softgel om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.

 

 

Deze hoogwaardige, krachtige DHA-formule is gemaakt met behulp van een volledig traceerbare, duurzaam geproduceerde formule gemaakt van ansjovis. De formule bevat verbindingen die SPM’s (Specialized Pro-Resolving Mediatoren) worden genoemd en waarvan bekend is dat ze op een natuurlijke manier normale ontstekingsreacties in het lichaam ondersteunen.

 

2. Oceans 3 Beyond omega 3-softgels

 

Onze Garden of Life Oceans 3 Beyond omega 3-softgels bevatten 1,3 mg omega 3 per softgel, waaronder 675 mg EPA en 450 mg DHA met voordelen voor de gezondheid van het hart en ter ondersteuning van de hersenen.

 

 

Onze Oceans 3-formules zijn het enige visoliemerk gemaakt met Omega-Xanthin®, een mengsel van uiterst zuivere, krachtige visolie die rijk is aan EPA en DHA, gecombineerd met 4 mg astaxanthine uit zeealgen en 1 mg geconcentreerde fucoxanthine uit bruin zeewier.

 

algae under the sea

 

De Oceans 3 omega 3-formules zijn gemaakt met visolie die wordt gewonnen via een meerfasig moleculair distillatieproces en ze ondergaan ook uitgebreide kwaliteitscontroles. Met trots kunnen we zeggen dat deze visolie de nieuwe industriestandaard voor zuiverheid en concentratie is.

 

Probeer Oceans 3 Beyond omega 3-softgels om je lichaam te voorzien van de essentiële vetzuren die het nodig heeft voor een buitengewone gezondheid.

 

3. Omega 3-softgels voor de gezondheid van vrouwen

 

Garden of Life Oceans 3 gezonde hormonen omega 3-softgels worden op dezelfde duurzame manier gemaakt als onze andere Oceans 3-formules. Bovendien bevatten ze ook een mengsel van vitamines en botanische ingrediënten, waaronder ashwagandha, Indiase kruisbes en wilde hopextract.

 

Het wordt aanbevolen dat vrouwen drie van deze softgels per dag nemen om 1.000 mg omega 3-vetzuren binnen te krijgen, waaronder 525 mg EPA en 360 mg DHA.

 

Deze formule bevat ook vitamine A, vitamine B12, vitamine E en thiamine.

 

4. Prenatale omega 3-supplementen

 

Het is mogelijk dat je gezondheid en welzijn extra ondersteuning nodig hebben tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding, wanneer je lichaam extra wordt belast. Garden of Life Oceans MOM prenatale DHA omega 3-softgels zijn ontworpen om optimale DHA-niveaus te bieden terwijl je zwanger bent of borstvoeding geeft.

 

Deze omega 3-supplementen zijn gemaakt van een gedistilleerd mengsel van visolie en hebben geen vissmaak, maar een heerlijke aardbeiensmaak.

 

Als alternatief kun je onze Dr Formulated prenatale DHA-softgels proberen. Probeer per dag één softgel aan je routine toe te voegen om je gezondheid tijdens de zwangerschap te ondersteunen.

 

 

De beste prenatale vitamines

Jouw gezondheid

De beste prenatale vitamines

Prenatale vitamines kunnen een essentiële rol spelen in de ontwikkeling van jouw ongeboren baby. Bovendien kunnen ze je gezondheid tijdens de zwangerschap goed ondersteunen.

2020-10-01 10:42:56van Garden of Life

 

*Het gunstige effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

 

**Het gunstige effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.Garden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert