Jouw gezondheid

Wat zijn de beste gezondheidssupplementen voor vrouwen?

Iedereen heeft zijn of haar eigen specifieke gezondheids- en welzijnsbehoeften, waarbij de behoeften van vrouwen net iets anders zijn dan die van mannen.  

 

Bij Garden of Life hebben we supplementen voor iedereen, van baby’s tot 50-plussers, waaronder ook vitamines en microbioomsupplementen die speciaal zijn samengesteld om te voldoen aan de gezondheidsbehoeften van vrouwen. 

 

Als je op zoek bent naar wat extra ondersteuning, bekijk dan onze gids voor enkele van onze beste gezondheidssupplementen voor vrouwen, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten waarbij je precies kunt achterhalen waar ze vandaag komen: 

 

1. Organics Vrouwen Multi Gummies 

 

Onze Organics Vrouwen Multi Gummies zijn een 100% veganistische en biologische multivitamine, speciaal samengesteld voor vrouwen.  

 

 

Deze gummies met bessensmaak bevatten biologische vitamines met een unieke mix van kruiden, groenten en fruit in poedervorm, waaronder cranberry-extract. 

 

Deze multivitaminen voor vrouwen bevatten: 

 

  • B-vitamines (B2, B3, B8) ter ondersteuning van een gezonde huid 
  • Vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8 en B12 ter ondersteuning van een normaal energieleverend metabolisme 
  • Zink en selenium om normale nagels te helpen behouden 
  • Vitamine C, B2, B3, B5, B9 en B12 om vermoeidheid te helpen verminderen 

2. Vitamine Code Vrouwen 

 

Onze Vitamine Code Vrouwencapsules voor vrouwen om te gebruiken tijdens hun reproductieve jaren zijn gemaakt met behulp van een formule met meerdere voedingsstoffen voor volledig voedsel met voedingsstoffen op basis van volwaardige groenten en fruit. 

 

Deze vitaminesupplementen voor vrouwen worden geproduceerd onder 46ºC, wat zorgt voor versheid, waarbij elke capsule levende bacteriën en enzymen bevat. 

 

 

3. Microbioom Eenmaal Daags Vrouwen Capsules 

 

Als je op zoek bent naar microbioomsupplementen voor vrouwen bieden onze Microbioom Eenmaal Daags Vrouwen Capsules uitkomst. Deze supplementen zijn gemaakt met een unieke en exclusief voor vrouwen samengestelde formule. Dit product is specifiek samengesteld ter ondersteuning van een gezond microbioom en de gezondheidsbehoeften van vrouwen. 

 

 

Elke capsule bevat 50 miljard kve met 16 stammen van levende bacteriën van verschillende stammen, waaronder L.reuteri en L.fermentum, die resistent zijn tegen maagzuur en gal, en de spijsvertering en het immuunsysteem van vrouwen ondersteunen. 

 

4. Collageen Schoonheidspoeder 

 

Collageensupplementen helpen de natuurlijke schoonheid te bevorderen. Dit natuurlijke collageenvoorraad van het lichaam begint af te nemen naarmate je ouder wordt. Om deze reden kiezen sommige vrouwen ervoor om collageenpoeder in hun dagelijkse routine op te nemen. 

 

Ons Collageen Schoonheidspoeder is beschikbaar in de smaken aardbei/limonade en veenbes/granaatappel, en kan dus eenvoudig worden toegevoegd aan shakes en smoothies.  

 

 

Het product bevat type I en type II grasgevoerd collageen, evenals vitamine C, dat bijdraagt aan een normale collageenfunctie voor een normaal functionerende huid, en biotine om bij te dragen aan het behoud van een normale huid en normaal haar. 

 

5. Organics Prenatale Multivitaminen 

 

Bij Garden of Life hebben we ook vitaminesupplementen voor de zwangerschap, waaronder onze Organics Prenatale Multivitaminen met een mix van negen biologische vruchten samengepakt in een smakelijk, veganistisch kauwtablet met bessensmaak. De tabletten zijn gemaakt met pectine van appels zonder GGO’s en biologische sinaasappelschil. 

 

 

Meer weten over de aanbevolen vitamines voor tijdens de zwangerschap? Bekijk hier onze gids voor prenatale vitamines: 

 

De beste prenatale vitamines

Jouw gezondheid

De beste prenatale vitamines

Prenatale vitamines kunnen een essentiële rol spelen in de ontwikkeling van jouw ongeboren baby. Bovendien kunnen ze je gezondheid tijdens de zwangerschap goed ondersteunen.

2020-10-01 10:42:56van Garden of LifeGarden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert