Jouw lichaam

Keto Fit : een eenvoudig begin

Het ketogene dieet wordt steeds populairder. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat het je kan helpen af te vallen. Bovendien zorgt het ervoor dat je minder trek hebt in suiker en bevordert het dieet een gezonde bloedsuikerspiegel. Een ketogeen dieet bestaat uit veel vet, een gemiddelde hoeveelheid eiwitten en weinig koolhydraten. Bij een ketodieet haal je ongeveer 70% van je calorieën uit gezonde vetten, 20% uit eiwitten en de resterende 10% uit koolhydraten met een laag suikergehalte.

 

Door niet meer dan 30 tot 50 gram koolhydraten per dag te consumeren, herprogrammeer je je lichaam zodat het opgeslagen vetten begint te verbranden voor energie. Het resultaat hiervan is dat je in een staat van ‘ketose’ terechtkomt en een vet in plaats van suiker begint te verbranden. Om in deze staat van ‘ketose’ te blijven en vet te blijven verbranden, moet je het ketodieet blijven volgen.

 

De Keto Fit Weight Loss Shake is een ideale manier om aan de slag te gaan met een ketodieet en is samengesteld om jou te helpen met afvallen. Op deze manier kan iedereen gemakkelijk aan een ketodieet beginnen, zonder er eindeloos calorieën of macronutriënten voor te hoeven tellen.

 

 

Vetbron – biologisch, grasgevoerd boterpoeder

 

Het belangrijkste ingrediënt in Keto Fit is ons biologische, grasgevoerd boterpoeder. Deze heerlijke gouden boter is afkomstige van onze biologische boeren in Nieuw Zeeland. Aan de gouden kleur kun je zien dat de boter rijk is aan bètacaroteen en andere heilzame in vet oplosbare voedingsstoffen. Dit is de perfecte brandstofbron voor een ketogeen dieet.

 

Onze Organic Grass Fed Butter bevat niet alleen in vet oplosbare vitamines en tal van natuurlijke mineralen, maar ook geconjugeerd linolzuur (CLA). Hiervan is aangetoond dat het mensen met overgewicht helpt de vetvrije massa te verhogen, de lichaamsvetmassa te verminderen en de algehele lichaamssamenstelling te verbeteren.

 

Echt grasgevoerd weipoeder 

 

Ons weipoeder draagt het certificaat ‘Truly Grass Fed’. We hebben dit certificaat verdiend omdat onze koeien rondlopen in het voedzame gras van het natte Ierse klimaat. Ze krijgen nooit commercieel voer en krijgen alleen kuilgras wanneer ze kalveren krijgen. Onze Truly Grass Fed Whey is vrij van hormonen zoals rBST, rBGH, is ook antibioticavrij, niet gedenatureerd, en koudgeperst en microgefilterd. We zijn er trots op dat ons weipoeder de enige wei is die het keurmerk van het Non-GMO Project draagt.

 

We hebben specifiek voor ons Truly Grass Fed Irish Whey Isolate gekozen als de eiwitbron voor onze Keto Fit Weight Loss Shake aangezien deze een grote hoeveelheid van het aminozuur cysteïne bevat, een voorloper van de belangrijkste antioxidant van ons lichaam: glutathione. De geïsoleerde vorm van eiwitten bevat aanzienlijk minder lactose en is dus uitermate geschikt voor degenen die moeite hebben met het verteren van deze melksuiker, bovendien heeft het een lager koolhydraatgehalte.

 

Tien gram keto-eiwitpoeder is de perfecte hoeveelheid per portie om ervoor te zorgen dat je je vol en verzadigd blijft én je aan de ketogene richtlijnen houdt van 70% vet, 20% eiwit en 10% koolhydraten.

 

Afslankmix 

 

Onze afslankmix bevat klinisch onderzochte afslankactivatoren. Het eerste ingrediënt in deze mix is Organic Svetol, een natuurlijk, cafeïnevrij extract van groene koffiebonen. We hebben 450 mg toegevoegd, precies de hoeveelheid waarvan is aangetoond dat het gewichtsverlies bevordert door de opname van darmglucose te vertragen en de bloedsuikerspiegel te reguleren. Geen vervelende bijwerkingen, uitsluitend metabolische voordelen. Onlangs hebben peer-reviewed onderzoeken aangetoond dat deze plant lipolytische activiteit vertoont. Dit betekent dat deze vet in het lichaam afbreekt.

 

Ook inbegrepen is ons BiolOrganic Coffeeberry Whole Coffee Fruit Extract. Deze mix bevat 50 mg cafeïne. Dat is net iets minder dan het gehalte in een normaal kopje koffie. Cafeïne is een krachtig ingrediënt dat vetreserves kan vrijmaken, het metabolisme kan verhogen en het lichaam kan aanmoedigen om ketonen als brandstof te gebruiken. Dit maakt Keto Fit uitermate geschikt als shake voor bij het ontbijt, als maaltijdvervanging of zelfs voorafgaand aan een trainingssessie.

 

Het derde ingrediënt in onze afslankmix is Organic Ashwagandha. Ashwagandha is een adaptogeen dat het lichaam helpt aan te passen aan stress. Klinische studies hebben aangetoond dat effectief is voor het reguleren van cortisol (het stresshormoon). We hebben een klinische dosis ashwagandha aan Keto Fit toegevoegd om ervoor te zorgen dat je geen suiker of koolhydraten meer nodig hebt wanneer je gestresst bent.

 

Certificeringen 

 

Dr. Formulated Keto Fit is Certified Keto en Certified Paleo Friendly door de Paleo Foundation. Deze externe certificering maakt het gemakkelijk voor mensen om te weten dat een product is goedgekeurd voor een ketodieet en een koolhydraatgehalte van 10% of minder heeft.

 

Het gebruik van suiker, kunstmatige zoetstoffen of plantaardige oliën is verboden en alle dierlijke producten moeten in de wei leven, daarnaast is het houden van pluimvee in kooien ook niet toegestaan. Keto Fit is geverifieerd door Non-GMO Project en heeft een Gluten Free-certificering van NSF.

 

Keto Fit: puur en simpel 

 

Dr. Formulated Keto Fit is verkrijgbaar in twee heerlijke biologische smaken: vanille en chocolade. De formule kan simpelweg worden gemengd met water. Zoals het label al zegt: No Math, Just Mix. Het is een perfecte ontbijtsmoothie. Maar hij kan worden gebruikt als maaltijdvervanger. Deze formule levert de ideale verhouding van macronutriënten 70/20/10 voor een keto-dieet, samen met ingrediënten waarvan is bewezen dat ze bijdragen aan gewichtsverlies.

 

Waarom kiezen zoveel mensen voor een plantaardig dieet?

Jouw gezondheid

Waarom kiezen zoveel mensen voor een plantaardig dieet?

Is het jou ook opgevallen dat er de laatste tijd steeds meer mensen veganist worden? Je beeldt het in je in ieder geval niet in.

2020-07-14 08:33:50van Garden of LifeGarden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert