Recipes

Recept voor munt-chocoladesmoothie met collageen

Verhoog op een handige manier jouw inname van collageen: drink simpelweg deze heerlijke smoothie! Collageen biedt diverse voordelen voor je lichaam. Lees verder om er meer over te ontdekken en voor het smoothierecept.

 

Gemaakt met collageen-eiwitpoeder, amandeldrink, kokoswater, muntblaadjes, spinazie, avocado en banaan, zal deze collageensmoothie een heleboel voedingsstoffen leveren, en werken om je collageenniveaus te verhogen.

 

Eén schep collageen-eiwitpoeder met chocoladesmaak levert je lichaam 20 gram grasgevoerd collageen en een flinke dosis eiwit uit biologische hennep-, zonnebloem-, pompoen- en watermeloenpitten.

 

Wat is collageen en waarom heb ik het nodig?

 

Collageen is een van de meest voorkomende eiwitten in ons lichaam en vormt 30% van het totale eiwitgehalte van het lichaam. Collageen geeft structuur aan belangrijke weefsels, waaronder de huid, spieren en zelfs ons haar, en speelt een cruciale rol bij het behoud van de elasticiteit van onze huid.

 

Naarmate we ouder worden, begint de natuurlijke productie van collageen in het lichaam af te nemen, waardoor fijne lijntjes en rimpels in de huid kunnen ontstaan.

 

Ons assortiment collageenpoeders is een gemakkelijke en handige manier om jouw collageenniveau aan te vullen en de elasticiteit van je huid, sterk haar en sterke nagels, maar ook de gezondheid en mobiliteit van je gewrichten te ondersteunen.

 

Ontdek alles wat je moet weten over grasgevoerd collageen in dit artikel:

 

Collageen-eiwitpoeder

 

Ons collageen-eiwitpoeder is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: Fair Trade Chocolade en Vanille. Het zit vol pure ingrediënten en slechts één schep zal je voorzien van 20 g collageen terwijl het ook je eiwitinname verhoogt.

 

Voor deze smoothie van collageenpoeder met munt-chocoladesmaak hebben we het lekkere collageen-eiwitpoeder met chocoladesmaak gebruikt, maar voel je vrij om met smaken te spelen en verschillende variaties te proberen met ons vanillecollageenpoeder.

 

Deze smoothie met collageen drink je na het sporten of als een heerlijke traktatie om te profiteren van de voordelen van collageensupplementen.

 

mint chocolate collagen protein smoothie

 

Collageenmoothie met munt-chocoladesmaak

Porties
2
Prep Time
5 minuten

Ingrediënten

Method

  1. Doe alle ingrediënten behalve de chocoladestukjes in de blender en mix op een hoge stand tot een gladde massa.

  2. Voeg de chocoladestukjes toe en mix nog een paar seconden.

  3. Garneer met muntblaadjes en serveer onmiddellijk.

 

Wil je meer collageensupplementen proberen? Ontdek hieronder de 5 collageenproducten die je moet proberen en bekijk het volledige assortiment hier.Garden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert