Jouw gezondheid

Garden of Life’s beste Black Friday deals

Vrijdag 24 november 2023: noteer deze dag in je agenda! Tijdens het hele Cyber Weekend heb je toegang tot een reeks niet te missen Black Friday-aanbiedingen voor supplementen.  

Of je nu een voorraadje wilt inslaan van onze supplementen voor darmgezondheid, vitamines, collageen of eiwitten, dit is het perfecte moment. Maak hieronder kennis met onze populairste producten zodat je dit Cyber Weekend onze fantastische aanbiedingen niet misloopt. 

 

Wat is Black Friday?  

 

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten en is de dag na Thanksgiving. Het betekent het startsein om cadeaus te kopen met geweldige kortingen.  

 

Door het succes en de populariteit in de VS hebben veel landen dit voorbeeld gevolgd en brengen in deze periode hun beste aanbiedingen onder de aandacht.  

 

Deze Black Friday kun je flink besparen en al jouw favoriete Garden of Life-producten inslaan! 

 

Wat biedt onze Black Friday-verkoop voor eiwitten?  

 

Als je op zoek bent naar een geweldige korting op eiwitpoeder, dan wil je onze Black Friday-aanbiedingen niet missen. Of je nu naar de sportschool gaat of een veganistisch dieet volgt, met ons assortiment kun je je inname verbeteren om je doelen te bereiken 

 

Ben je een liefhebber van ons populaire Raw Biologisch Eiwit, dan ben je vast blij dat het is opgenomen in onze ongelofelijke Black Friday-verkoop van eiwitten.  

 

Met 22 g eiwit per portie helpt dit veganistische eiwitpoeder je doelen te ondersteunen. Het maakt niet uit of je een evenwichtig dieet wilt handhaven of spieren wilt opbouwen. Als je deze Black Friday op zoek bent naar aanbiedingen voor wei-eiwit, dan hebben we ook een oplossing voor je. Ons Sport Whey uit Gras biedt 24 g eiwit per portie. Het eiwit is afkomstig van duurzame boerderijen met koeien die buiten in de weide grazen. Bovendien draagt dit biologische eiwit het NSF-keurmerk Certified for Sport®. Dit geeft jou de gemoedsrust dat je een veilige keuze maakt als het om je supplementen gaat. De moeilijkste beslissing die je moet nemen is of je voor chocolade of vanille gaat.  

 

Worden er ook microbioomsupplementen aangeboden?

 

Als je op zoek bent naar manieren om je darmgezondheid te verbeteren, dan zijn onze supplementen met levende bacteriën perfect om mee te beginnen. Ons Raw Microbiomen-assortiment is speciaal samengesteld met levende culturen om de darmgezondheid te ondersteunen. 

 

Onze favoriete keuze is onze bekroonde Raw Microbiome Ultieme Verzorging. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. In de categorie probiotica werden deze capsules door The Independent drie jaar op rij uitgeroepen tot ‘het beste complete supplement’.  

 

 

Black Friday-aanbiedingen voor collageensupplementen 

 

Wil je de elasticiteit van je huid ondersteunen of wil je zien of de beweerde voordelen van collageen voor de botten jou kunnen helpen? Dan kun je deze Black Friday de supplementen voor minder geld uitproberen. 

 

Ontdek grote besparingen op onze populaire collageenpeptiden afkomstig van grasgevoerde runderen. Onze collageenpoeders worden gemakkelijk opgenomen in water, smoothies en zelfs in gebak. Met slechts 20 g per portie bieden ze je een snelle en gemakkelijke manier om collageen aan je dagelijkse voeding toe te voegen. 

 

Of je nu een voorraadje van je favoriete supplementen voor darmgezondheid wilt inslaan of je inspanningen in de sportschool wilt ondersteunen met onze populaire eiwitpoeders, bekijk hier al onze niet te missen Black Friday-aanbiedingen voor eiwit en supplementen. 

 

 Garden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert