Jouw gezondheid

Gids voor de beste zwangerschapsvitaminen

We weten hoe overweldigend het kan zijn als je een baby verwacht. Met een overvloed aan informatie over welke voedingsmiddelen je moet vermijden als je zwanger bent en welke zwangerschapsvitaminen nodig zijn om de ontwikkeling van je ongeboren baby te ondersteunen, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen!

 

We hebben een uitgebreide gids samengesteld voor het volledige assortiment zwangerschapsvitaminen en prenatale supplementen bij Garden of Life, die speciaal ontwikkeld zijn om jouw gezondheid en die van je baby te ondersteunen.

 

Bekijk zwangerschapsvitaminen

 

Moet ik zwangerschapsvitaminen nemen?

 

In principe zou een gezonde, evenwichtige voeding voldoende moeten zijn om jezelf en je baby alle benodigde voedingsstoffen te geven. Volg je een beperkt dieet, waaronder vegetarisch en veganistisch, dan kun je met je huisarts of verloskundige overleggen welke zwangerschapsvitaminen je het best aan je dieet toevoegt.

 

Het belangrijkste prenatale supplement om in te nemen tijdens de zwangerschap is foliumzuur. Maar, misschien wil je ook de voordelen onderzoeken van omega 3-supplementen, microbioomsupplementen, vitamine D-supplementen, calciumsupplementen en vitamine C-supplementen.

 

Lees meer over de belangrijkste prenatale vitamines om in te nemen in dit artikel:

 

De beste prenatale vitamines

Jouw gezondheid

De beste prenatale vitamines

Prenatale vitamines kunnen een essentiële rol spelen in de ontwikkeling van jouw ongeboren baby. Bovendien kunnen ze je gezondheid tijdens de zwangerschap goed ondersteunen.

2020-10-01 10:42:56van Garden of Life

 

Wanneer te beginnen met prenatale vitamines

 

Het wordt aanbevolen om met prenatale supplementen te beginnen zodra je weet dat je zwanger bent. Je kunt ook zwangerschapsvitaminen beginnen te nemen als je zwanger wilt worden.

 

Overleg zeker met je huisarts of verloskundige voor het beste advies dat aangepast is aan jouw specifieke gezondheidsbehoeften.

 

 

Lees verder om meer te weten over het assortiment zwangerschapsvitaminen en prenatale supplementen.

 

De beste zwangerschapsvitaminen bij Garden of Life

 

Omega 3-zwangerschapsvitaminen

 

Omega 3-vetzuren zijn een familie van essentiële vetzuren die in het lichaam een centrale rol spelen en de algemene gezondheid bevorderen. De vetzurenfamilie heeft twee belangrijke leden: DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosatetraeenzuur).

 

Deze vetzuren dragen niet alleen bij aan de ontwikkeling van je ongeboren baby en het bevorderen van de normale ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen. Ze ondersteunen ook je welzijn tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

 

Onze Oceans MOM prenatale DHA-omega 3-softgels zijn speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Deze gemakkelijk te kauwen softgels zijn beschikbaar in een heerlijke aardbeiensmaak en bevatten per portie 350 mg DHA, 365 mg omega 3 en 15 mg EPA.

 

 

Als alternatief kunnen onze Dr Formulated prenatale DHA-softgels jou en je baby de ondersteuning geven die nodig is tijdens de zwangerschap. Deze omega 3-supplementenbevatten toegevoegde vitamine D3 en geven 500 mg DHA, dat bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de hersenen van de foetus.

 

 

Organics zwangerschapsvitaminen

 

Als je op zoek bent naar veganistische zwangerschapsvitaminen, dan vind je alles wat je nodig hebt in ons assortiment Organics prenatale supplementen. Deze zwangerschapsvitaminen zijn gemaakt van een mengsel van biologisch fruit, biologische groenten en kruiden, en toegevoegde foliumzuur. Ze zijn speciaal ontwikkeld om aanstaande moeders te ondersteunen.

 

Tijdens de zwangerschap draagt foliumzuur bij aan de weefselgroei van de moeder. Dat betekent dat lage niveaus van deze essentiële voedingsstof mogelijke afwijkingen kunnen veroorzaken bij de zich ontwikkelende foetus.

 

Verkrijgbaar in tabletten of heerlijke gummyvitamines met bessensmaak. Verhoog je vitaminegehalte tijdens de zwangerschap met deze nutritionele zwangerschapsmultivitaminen:

 

 

Vitamin Code zwangerschapsvitaminen

 

Bij Garden of Life bevat onze Vitamin Code Raw prenatale multivitamine een formule voor volwaardige voeding die is ontworpen voor zwangere vrouwen. Het supplement zit boordevol met 20 rauwe en biologisch geteelde groenten en fruit in poedervorm. Het kan ook vóór de zwangerschap worden gebruikt en bevat antioxidanten, vitamine D3, enzymen en melkzuurbacteriën voor zowel de moeder als voor de zich ontwikkelende baby.

 

Dit volwaardige multivitaminesupplement is vegetarisch, zuivelvrij en sojavrij, waardoor het een van de beste zwangerschapsmultivitaminen is die aan verschillende voedingsbehoeften voldoet.

 

 

Prenatale microbiomen

 

Onze Microbioom eenmaal daags prenataal is een supplement speciaal samengesteld voor aanstaande moeders. Geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Benut de voordelen van 16 levende bacteriestammen en 20 miljard kve per capsule.

 

Dit zwangerschapssupplement bevat ook een mengsel van 115 mg organische prebiotische vezels in een vegetarische capsule en moet slechts eenmaal per dag worden ingenomen.

 

 

Lees meer over de beste supplementen voor vrouwen boven de 50 in dit artikel:

 

Beste vitaminen voor vrouwen boven de 50

Jouw gezondheid

Beste vitaminen voor vrouwen boven de 50

Ga vol vertrouwen je 50-er jaren tegemoet met vitaminen en supplementen voor vrouwen boven de 50.

2022-09-02 15:29:37van Garden of LifeGarden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert