Jouw lichaam

De beste manier om je huid te laten stralen

close-up van het gezicht van een gelukkige vrouw met sproeten

Een goed huidverzorgingsregime is essentieel bij het verzorgen van de buitenzijde van de huid. Daarnaast kan make-up de illusie van een stralende huid wekken. Maar je kunt ook stappen nemen om je huid van binnenuit te laten stralen.

 

Van voldoende water drinken tot het eten van het juiste voedsel en het introduceren van collageensupplementen in je routine, dit zijn onze beste tips om je huid van binnenuit te verzorgen.

 

Waarom water onmisbaar is voor een stralende huid

 

Wanneer je genoeg water drinkt, voorkom je dat jouw lichaam uitdroogt, en hetzelfde geldt voor je huid.

 

woman drinking water in the sun

 

Water zorgt ervoor dat je huid stevig en glad aanvoelt en naar behoren functioneert. Door een flinke hoeveelheid water te drinken, zorg je ervoor dat je huid niet uitdroogt of barst. Bovendien kan het drinken van water de elasticiteit van je huid verbeteren.

 

De beste voedingsmiddelen voor een gezonde huid

 

Je kunt je huid ook hydrateren door voedsel met een hoog watergehalte te eten. Denk hierbij aan sappige voedingsmiddelen zoals watermeloen, komkommer, tomaten en spinazie.

 

two women sharing a piece of watermelon

 

En dankzij hun gezonde vetgehalte zijn ook voedingsmiddelen zoals avocado’s, zonnebloempitten en vette vis goed voor je huid.

 

Maar vergeet ook vitamine C niet. Deze vitamine kan bijdragen aan de normale collageenvorming voor een goed functionerende huid. Vitamine C haal je uit citrusvruchten, paprika’s, broccoli, aardbeien en zwarte bessen, evenals de Organics Vitamin C Spray. Een lekkere spray die beschikbaar is in de sinaasappel-mandarijnsmaak.

 

 

Ook het antioxidant vitamine E kan de huid voordelen bieden. Bovendien helpt deze vitamine oxidatieve stress, veroorzaakt door vrije radicalen, te bestrijden. Zo zorg je ervoor dat je huid er altijd op zijn best uit. Haal vitamine E uit groene groenten, noten en zaden, zalm en avocado’s.

 

Bescherm je huid tegen de zon

 

Door je huid goed tegen de zon te beschermen, zorg je ervoor dat deze blijft stralen.

 

Daarnaast is het ook zeker belangrijk om je huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Doe dit met een hoge factor SPF, ook op niet bijzonder zonnige dagen. Op deze manier zorg je ervoor dat je huid niet verbrandt en uitdroogt, waardoor deze zijn beste conditie behoudt.

 

Collageensupplementen: wat je moet weten

 

Met collageensupplementen werk je van binnenuit aan jouw schoonheid. Collageen wordt van nature in het lichaam aangetroffen en bevordert de elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke voorraad collageen in ons lichaam af.

 

Door dagelijks collageen te nemen, kun je deze afname te lijf gaan. Garden of Life heeft een geweldig assortiment grasgevoerde collageensupplementen.

 

Onze Met gras gevoede collageenpeptiden zijn een eenvoudige manier om collageen op te nemen in jouw dagelijkse routine. Dit supplement is zeer goed opneembaar, Keto-gecertificeerd, paleo-vriendelijk en ideaal voor in jouw shakes en smoothies.

 

 

Ons Collageen Schoonheidspoeder is nog zo’n geweldige optie. Dit poeder bevat type I en type II rundercollageen, evenals vitamine C en biotine. Het product is verkrijgbaar in de smaken aardbei/limonade en cranberry/granaatappel. Vitamine C draagt bij aan de normale collageenvorming voor een goed functiorende huid. Biotine draagt bij aan de instandhouding van normaal haar.

 

 

Probeer ook ons Met gras gevoede collageen super schoonheidspoeder in de smaak bosbes/acai. Dit product is samengesteld met als doel om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de huid jeugdig te laten ogen. Deze formule bevat biologische Holimel® Franse meloen, evenals de antioxidant vitamine C, die kan bijdragen aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

 

 

Kom meer te weten over hoe we onze met grasgevoerde collageen produceren:

 Garden of Life

Garden of Life

Schrijver en Expert